Κάτας : «Εύχομαι την επόμενη σεζόν να είμαστε στα play-off της Euroleague»

Κάτας : «Εύχομαι την επόμενη σεζόν να είμαστε στα play-off της Euroleague»

Ο Όντεντ Κάτας σε δηλώσεις του, μίλησε για τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ηρακλή, αλλά και για τα play-off της Euroleague, ενώ ευχήθηκε οι Πράσινοι να βρίσκονται εκεί του χρόνου,

Ο Παναθηναϊκός νίκησε τον Ηρακλή εύκολα και ο Όντεντ Κάτας εμφανίστηκε ικανοποιημένος στις δηλώσεις του μετά το ματς, τονίζοντας πως οι παίκτες του έπαιξαν έξυπνη άμυνα.

Παράλληλα ο Ισραηλινός τεχνικός αναφέρθηκε και στη Euroleague, επισημαίνοντας πως εύχεται το «τριφύλλι» να βρίσκεται στα play-off του χρόνου.

Οι δηλώσεις του Όντεντ Κάτας:

Για το παιχνίδι απέναντι στον Ηρακλή: «Αν εξαιρέσουμε το πρώτο δεκάλεπτο στο οποίο δεν παίξαμε άμυνα, είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση μας. Στο υπόλοιπο παιχνίδι παίξαμε έξυπνη άμυνα, πηγαίναμε προς τη μπάλα και είμαι ευχαριστημένος από την παρουσία της ομάδας μου».

Για όλη την κατάσταση που επικρατεί στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο αλλά και τις φήμες ότι θα υπάρξει νέα Euroleague: «Δεν είμαι ο κατάλληλος άνθρωπος για να του κάνετε αυτή την ερώτηση. Δεν γνωρίζω πολλά για την πολιτική των διοργανώσεων, είμαι απλά κάποιος που αγαπά το μπάσκετ. Ξέρω ότι ξεκινούν τα πλέι οφ της Ευρωλίγκα και θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να τα παρακολουθήσουμε, δεν έχω κάτι παραπάνω να πω πάνω σε αυτό».

Για το πως νιώθει που ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να είναι στα πλέι οφ: «Εύχομαι να ήμασταν εκεί, είναι ένας θεσμός που είναι σημαντικό να φτάσεις ως εκεί. Εύχομαι την επόμενη σεζόν να είμαστε εκεί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ