Άρης: Ατομικό για Σταμάτη, Τσιρογιάννη, Σιδηροηλία

Άρης: Ατομικό για Σταμάτη, Τσιρογιάννη, Σιδηροηλία

Ο Άρης συνεχίζει την προετοιμασία του για το εκτός έδρος ματς με το Περιστέρι (28/4) και οι Σταμάτης, Σιδηροηλίας και Τσιρογιάννης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Οι Σταμάτης, Σιδηροηλίας και Τσιρογιάννης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα στην προετοιμασία του Άρη για το εκτός έδρας παιχνίδι με το Πειρστέρι (28/4).

Οι «κιτρινόμαυροι» συνεχίζουν τις προπονήσεις τους για την τελευταία αναμέτρηση της κανονικής περιόδου της Basket League, όπου θα «κονταροχτυπηθούν» με το Περιστέρι στην Αθήνα την προσεχή Μ.Τετάρτη.

Ο Δημήτρης Σταμάτης συμμετείχε σε ένα μέρος της προπόνησης, όμως στη συνέχεια συνέχισε με ατομικό, ενώ μόνοι τους προπονήθηκαν και οι Σιδηροηλίας και Τσιρογιάννης.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΚΑΕ Άρης:

«Με μια απογευματινή προπόνηση, ο ΑΡΗΣ συνέχισε σήμερα (22/04) την προετοιμασία του, ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης κόντρα στο Περιστέρι (28/04, 20:00, ΕΡΤ3), για την 22η και τελευταία αγωνιστική της Stoiximan Basket League. Σ’ ένα μέρος της προπόνησης συμμετείχε ο Δημήτρης Σταμάτης και μετά έκανε ατομικό. Μόνοι τους προπονήθηκαν οι Γιάννης Σιδηροηλίας και Κώστας Τσιρογιάννης. Η προετοιμασία συνεχίζεται αύριο (23/04), με μια προπόνηση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ