Λυκογιάννης: «Να πάμε καλά στο τελευταίο αγωνιστικό τεστ πριν τα πλέι οφ»

Λυκογιάννης: «Να πάμε καλά στο τελευταίο αγωνιστικό τεστ πριν τα πλέι οφ»

Ο Άρης Λυκογιάννης αναφέρθηκε στο αυριανό παιχνίδι του ΠΑΟΚ με το Μεσολόγγι και τόνισε πως το συγκεκριμένο ματς είναι ένα τεστ πριν τα πλέι οφ για την ομάδα του.

Στο αυριανό παιχνίδι του ΠΑΟΚ με το Μεσολόγγι αναφέρθηκε ο Άρης Λυκογιάννης μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ασπρόμαυρης ΚΑΕ και τόνισε ότι αυτή η αναμέτρηση είναι ένα τεστ πριν τα πλέι οφ για τον Δικέφαλο του βορρά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Το ζητούμενο για μας είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι, ώστε να κλείσουμε νικηφόρα την κανονική περίοδο. Παίζουμε με μία ομάδα, η οποία στην έδρα της δυσκόλεψε όλους τους αντιπάλους της, ανεξάρτητα από το τελικό αποτέλεσμα.

Είναι ένα παιχνίδι που δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον γιατί δεν αλλάζει η κατάσταση και για τις δύο πλευρές κι αυτό σημαίνει ότι θα γίνει ένα ελεύθερο παιχνίδι επιθετικά και οι παίκτες δύσκολα θα έχουν το μυαλό τους στην άμυνα.

Το ζητούμενο για μας είναι να πάμε καλά στο τελευταίο αγωνιστικό τεστ πριν μπούμε στη διαδικασία των πλέι οφ. Και ο στόχος μας είναι να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι για να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ