Τεράστια νίκη του Ιωνικού τον έστειλε… play-off (86-85) – Πέρασε από τη Θεσσαλονίκη ο Προμηθέας (85-90)

Τεράστια νίκη του Ιωνικού τον έστειλε… play-off (86-85) – Πέρασε από τη Θεσσαλονίκη ο Προμηθέας (85-90)

Ο Ιωνικός Νίκαιας εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την ήττα του Άρη και με τη νίκη του επί του Κολοσσού πήρε την 8η θέση και το εισιτήριο για τα play-off. Με νίκες ολοκλήρωσαν την κανονική περίοδο, Προμηθεάς και Λαύριο.

Σε ένα παιχνίδι ακατάλληλο για καρδιακούς ο Ιωνικός Νίκαιας πήρε μια τεράστια νίκη στην παράταση με σκορ 86-85 (77-77 κ.δ) επί του Κολοσσού Ρόδου και πήρε το εισιτήριο για τα play-off εκμεταλλευόμενος την ήττα του Άρη.

Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Βασίλης Τολιόπουλος που είχε 16 πόντους, ενώ από τον Κολοσσό ξεχώρισαν ο Θοδωρής Ζάρας με 24 και ο Άρτις με 18.

Ηρακλής-Προμηθεάς Πάτρας 85-90

Ο Προμηθεάς Πάτρας επικράτησε με σκορ 85-90 του Ηρακλή στο «Ιβανώφειο» αφήνοντας εκτός play-off τον «Γηραιό» σε ένα παιχνίδι, που οι παίκτες του Μάκη Γιατρά δεν είχαν βαθμολογικό κίνητρο καθώς έχουν εξασφαλίσει την τρίτη θέση.

Κορυφαίος για την ομάδα της Πάτρας ήταν ο Χάρης Γιαννόπουλος που σημείωσε 22 πόντους, ενώ από το σύνολο του Θανάση Σκουρτόπουλου ξεχώρισαν οι Έμπανκς και Ενετσιόνγια με 19 και 14 πόντους αντίστοιχα.

Λαύριο-Λάρισα 81-75

Το Λαύριο συνεχίζει ακάθεκτο την πορεία του στην κανονική περίοδο της Basket League, επικρατώντας με σκορ 81-75 της Λάρισας εντός έδρας, σε ένα ματς χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον για την ομάδα του Χρήστου Σερέλη που έχει κλειδώσει τη δεύτερη θέση.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Γκλεν Κόζι με 16 πόντους, έχοντα άξιο συμπαραστάτη τον Βασίλη Μουράτο με 13. Από την άλλη πλευρά εκείνος που ξεχώρισε ήταν ο Γκόρντον που είχε 13 πόντους, μαζί με 9 ριμπάουντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ