Λυκογιάννης: «Συγκέντρωση και συνέπεια κόντρα στην ΑΕΚ»

Λυκογιάννης: «Συγκέντρωση και συνέπεια κόντρα στην ΑΕΚ»

Ο Άρης Λυκογιάννης μίλησε για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ και τόνισε πως χρειάζεται συγκέντρωση και συνέπεια η ομάδα του για να φτάσει στη νίκη.

Με πρωινή προπόνηση στο PAOK Sports Arena ολοκλήρωσε σήμερα ο ΠΑΟΚ την προετοιμασία του για την αυριανή αναμέτρηση με την ΑΕΚ (20:00, ΕΡΤ3) στο ΟΑΚΑ, στην έναρξη των πλέι οφ της Basket League.

Για το παιχνίδι αυτό ο Άρης Λυκογιάννης μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του και εκφράστηκε γι’ αυτό μέσω της επίσημης σελίδας της ΚΑΕ στο διαδίκτυο. Ο τεχνικός του Δικεφάλου ανέφερε:

«Είναι το ξεκίνημα των πλέι οφ και έχουμε μία πολύ δύσκολη αποστολή. Πρώτα από όλα έχουμε να αντιμετωπίσουμε τη γενικότερη απραξία που έχουμε τον τελευταίο μήνα έχοντας παίξει μόνο δύο παιχνίδια. Υπάρχει μία σαφής έλλειψη αγωνιστικού ρυθμού για όλες τις ομάδες. Παίζουμε με μειονέκτημα έδρας απέναντι σε μία πολύ έμπειρη και ποιοτική ομάδα. Προκειμένου να είμαστε ανταγωνιστικοί για να διεκδικήσουμε το παιχνίδι, θα πρέπει να έχουμε συγκέντρωση για 40 λεπτά στο αμυντικό κομμάτι και πολύ καλό διάβασμα σε αυτά που θα μας δώσει ο αντίπαλος. Δεν έχουμε πολύ μεγάλο δείγμα από τις διαφοροποιήσεις που μπορεί να έχει ο αντίπαλος από την αλλαγή του προπονητή, παρά μόνο το παιχνίδι τους με τον Παναθηναϊκό. Θα πρέπει να κάνουμε τις καλύτερες δυνατές επιλογές και να έχουμε συνέπεια και στις δύο πλευρές του παρκέ για 40 λεπτά, προκειμένου να μας δοθεί η δυνατότητα να διεκδικήσουμε το παιχνίδι».

Στην αποστολή, η οποία θα μεταβεί οδικώς στην Αθήνα, συμμετέχουν οι καλαθοσφαιριστές: Μπο Μπιτς, Σάγκαμπα Κονάτε, Ζερμέιν Λοβ, Μάλκομ Γκρίφιν, Γιώργος Τσαλμπούρης, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Δημήτρης Κακλαμανάκης, Κωνσταντίνος Ιατρίδης, Γιώργος Καμπερίδης, Νώντας Παπαντωνίου, Τζος Κάρτερ, Ελστον Τέρνερ.

Οι «ασπρόμαυροι», με την ολοκλήρωση της αυριανής «μάχης», θα παραμείνουν στην πρωτεύουσα και θα επιστρέψουν στη Θεσσαλονίκη την Τετάρτη (12/5), οπότε και θα ενταχθούν σε πνεύμα προετοιμασίας για το δεύτερο παιχνίδι της σειράς με την ΑΕΚ (13/5).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ