Με το «δεξί» στα play-off το Λαύριο (87-68)

Με το «δεξί» στα play-off το Λαύριο (87-68)

Το Λαύριο πραγματοποίησε μια γεμάτη εμφάνιση κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου, επικρατώντας με σκορ 87-68 και κάνοντας το πρώτο βήμα για την πρόκριση του στον δεύτερο γύρο των play-off.

Πραγματοποιώντας με γεμάτη εμφάνιση, το Λαύριο επικράτησε με σκορ 87-68 του Κολοσσού Ρόδου κάνοντας το 1-0 στη σειρά και συνάμα το πρώτο βήμα για την πρόκριση του στον δεύτερο γύρο των play-off της Basket League.

Οι γηπεδούχοι δεν άφησαν πολλά περιθώρια στους φιλοξενούμενους, αφού έδειξαν να ελέγχουν απόλυτα την αναμέτρηση από την αρχή μέχρι το τέλος, φτάνοντας εν τέλει στο θετικό αποτέλεσμα που τους βάζει σε θέση οδηγού.

Κορυφαίος για το σύνολο του Χρήστου Σερέλη ήταν ο Βασίλης Μουράτος με 23 πόντους, έχοντας από κοντά του τον Άλφα Ντιαλό που έβαλε 20. Από την άλλη πλευρά, ξεχώρισαν οι Ντομινίκ Άρτις με 19 πόντους, ενώ άλλους 17 πρόσθεσε ο Νίκολα Ντράγκοβιτς.

Δείτε ΕΔΩ τα στατιστικά του ματς*

Στο πρώτο ημίχρονο το Λαύριο επέβαλλε από νωρίς τον ρυθμό του, με τον Κολοσσό όμως να παραμένει κοντά στο σκορ και να μην αφήνει το σύνολο του Χρήστου Σερέλη να ξεφύγει περισσότερο και να χτίσει μια καλή διαφορά ενόψει της συνέχειας. Αυτό τελικά συνέβη στο δεύτερο δεκάλεπτο, με τους γηπεδούχους να ανεβάζουν ταχύτητες και με ένα επιμέρους 18-11 πήγαν στα αποδυτήρια προηγούμενοι με σκορ 40-30.

Στην τρίτη περίοδο το Λαύριο εξακολουθούσε να έχει τον έλεγχο της αναμέτρησης και τους Ροδίτες να προσπαθούν πλησιάσουν περισσότερο, χωρίς όμως κάτι παραπάνω, αφού η διαφορά παρέμενε πάνω από το ψυχολογικό όριο των δέκα πόντων. Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Κολοσσός ξεκίνησε με ένα σερί 7-0 που τον έβαλε και πάλι στο ματς. Όμως οι παίκτες του Χρήστου Σερέλη αντέδρασαν αμέσως και πήγαν το προβάδισμα τους ξανά σε διψήφια επίπεδα, «κλειδώνοντας» τη νίκη για το 1-0.

Δείτε το box score του αγώνα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ