Μάντζαρης: «Ο Προμηθέας είναι μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος»

Μάντζαρης: «Ο Προμηθέας είναι μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος»

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης μέσω του blog του στον ΕΣΑΚΕ μίλησε για τις αναμετρήσεις με τον Προμηθέα, αναφέροντας πως οι Πατρινοί είναι από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος.

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης μίλησε για τις αναμετρήσεις του Περιστερίου κόντρα στον Προμηθέα ενόψει των play-off της Basket League, τονίζοντας πως οι Πατρινοί είναι μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος.

Ακόμα, ο Έλληνας γκαρντ επισήμανε ότι η ομάδα του Σωτήρη Μανωλόπουλου θα διεκδικήσει όλες τις πιθανότητες που έχει για να είναι εκείνη που θα περάσει στον επόμενο γύρο.

Το blog του Βαγγέλη Μάντζαρη στον ΕΣΑΚΕ:

«Γεια σας φίλοι μου,

Ξεκινάνε τα πλέι οφ, όπου είναι μια διαφορετική τελείως ιστορία σε σχέση με την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Είναι στην ουσία παιχνίδια «win or go home», που λένε και στην Αμερική. Δηλαδή, κερδίζεις η πας σπίτι σου!

Παίζουμε με μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος, τον Προμηθέα, που τερμάτισε στην τρίτη θέση της κανονικής περιόδου της Stoiximan Basket League, ενώ έπαιξε και στον τελικό του Κυπέλλου απέναντι στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ.

Όλοι ξέρουμε τι ομάδα είναι, αλλά παρ’ ολ’ αυτά, εμείς πάμε στην Πάτρα να διεκδικήσουμε όλες τις πιθανότητες που μας αναλογούν για να προκριθούμε στην επόμενη φάση των πλέι οφ.

«Πολεμάμε» κάθε ημέρα στην προπόνηση, κοιτάμε να βελτιωθούμε για να δείξουμε το καλύτερο δυνατό πρόσωπο, απέναντι σ’ έναν ποιοτικό αντίπαλο που έχει το πλεονέκτημα της έδρας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ