«Έσπασε» την έδρα του Προμηθέα το Περιστέρι (66-83)

«Έσπασε» την έδρα του Προμηθέα το Περιστέρι (66-83)

Το Περιστέρι πήγε αποφασισμένο στην Πάτρα και με μια εξαιρετική εμφάνιση επικράτησε με σκορ 83-66 του Προμηθέα, παίρνοντας το πλεονέκτημα έδρας και κάνοντας το πρώτο βήμα στη μεταξύ τους σειρά.

Το Περιστέρι πραγματοποίησε μια τρομερή εμφάνιση κόντρα στον Προμηθέα, επικράτησε με σκορ 83-66, πήρε το πλεονέκτημα έδρας, έκανε το 1-0 και πλέον βρίσκεται μια ανάσα από τον επόμενο γύρο των play-off της Basket League.

Οι «Περιστεριώτες» πήραν από νωρίς τον έλεγχο του αγώνα διατηρώντας μια μικρή διαφορά. Οι Πατρινοί μπόρεσαν να πλησιάσουν στις αρχές της τέταρτης περιόδου, όμως σε εκείνο το σημείο οι φιλοξενούμενοι πάτησαν «γκάζι», δεν κοίταξαν πίσω του και πήραν μια μεγάλη νίκη.

Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Μάρβιν Τζόουνς που σημείωσε 20 πόντους, έχοντας άξιο συμπαραστάτη τον Τρε ΜακΛίν ο οποίος πρόσθεσε άλλους 16. Από την άλλη πλευρά, ξεχώρισαν οι Τζεράϊ Γκραντ, Δημήτρη Αγραβάνης και Τζέριαν Γκραντ με 15 πόντους έκαστος.

Δείτε ΕΔΩ τα στατιστικά*

Το Περιστέρι ξεκίνησε καλύτερα την αναμέτρηση δείχνοντας από νωρίς τη διάθεση να επιβάλλει τον ρυθμό του και να παίξει εκείνο με τον τρόπο που θέλει, κόβωντας τα επιθετικά ατού του Προμηθέα ο οποίος μπήκε στο ματς αρκετά «μουδιασμένος». Η εικόνα δεν αλλαξε στη δεύτερη περίοδο, με τους παίκτες του Σωτήρη Μανωλόπουλου να κρατούν τα ηνία και να διατηρούν ένα μικρό προβάδισμα, το οποίο τελικά τους οδήγησε στα αποδυτήρια μπροστά στο σκορ 34-42.

Στο τρίτο δεκάλεπτο έγινε πραγματική μάχη, με τις δύο ομάδες να τα δίνουν όλα και τους παίκτες του Μάκη Γιατρά να δείχνουν καλύτερο πρόσωπο, καταφέρνοντας να μένουν κοντά στο σκορ ώστε να διεκδικήσουν ό,τι μπορούσαν από την αναμέτρηση. Ο Προμηθέας αποφάσισε να μπει πιο δυναμικά στην τελευταία περίοδο, πλησίασε στο σκορ, όμως ένα ξέσπασμα του Περιστερίου δεν του επέτρεψε κάτι περισσότερο, με την αθηναϊκή ομάδα να παίρνει μια μεγάλη νίκη κάνοντας το break.

Δείτε το box score του αγώνα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ