Γιατράς: «Το πρόβλημά μας ήταν στο πνευματικό κομμάτι, πάρα στο μπασκετικό γιατί δεν παίξαμε μπάσκετ»

Γιατράς: «Το πρόβλημά μας ήταν στο πνευματικό κομμάτι, πάρα στο μπασκετικό γιατί δεν παίξαμε μπάσκετ»

Ο Μάκης Γιατράς μίλησε για την ήττα του Προμηθέα από το Περιστέρι τονίζοντας πως οι παίκτες του δεν ήταν έτοιμοι στο πνευματικό κομμάτι και δεν έπαιξαν μπάσκετ.

Ο Προμηθέας ηττήθηκε από το Περιστέρι στην Πάτρα στο πλαίσιο της πρώτης αναμέτρησης των δύο ομάδων για τα play-off της Basket League, με τον Μάκη Γιατρά να μην είναι ευχαριστημένος.

Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πως οι παίκτες του δεν ήταν έτοιμη στο ψυχολογικό κομμάτι, ενώ επισήμανε πως δεν έπαιξαν μπάσκετ και ότι αναλαμβάνει την ευθύνη.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Μάκης Γιατράς:

«Καταρχήν, συγχαρητήρια στο Περιστέρι για τη νίκη του. Σήμερα το πρόβλημά μας ήταν στο πνευματικό κομμάτι, πάρα στο μπασκετικό γιατί δεν παίξαμε μπάσκετ. Αυτό είναι ευθύνη δική μου, η ομάδα δεν ήταν προετοιμασμένη, δεν ήταν πνευματικά έτοιμη, αναλαμβάνω την ευθύνη.

Πλέον, έχουμε να παίξουμε ένα παιχνίδι την Παρασκευή. Αν θέλει ο Θεός να τελειώσουμε νωρίς, έχει καλώς. Αν μπορούμε να κερδίσουμε, έχουμε αποδείξει πως μπορούμε να το κάνουμε, έχουμε κερδίσει σε πιο δύσκολες έδρες. Αν πραγματικά θέλουμε να κερδίσουμε και να προχωρήσουμε θα το δείξουμε την Παρασκευή το βράδυ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ