Basket League: Για την πρόκριση οι φιλοξενούμενοι – Για το Game 3 οι γηπεδούχοι

Basket League: Για την πρόκριση οι φιλοξενούμενοι – Για το Game 3 οι γηπεδούχοι

Για τα δεύτερα παιχνίδια των σειρών στα προημιτελικά της Basket League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ και ο Κολοσσός το Λαύριο

Έπειτα από τις εύκολες νίκες των γηπεδούχων στα πρώτα ματς, οι σειρές των αγώνων της Basket League… μεταφέρονται στις έδρες των ομάδων που βρίσκονται πίσω στο σκορ.
Έτσι, το βράδυ θα ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ και ο Κολοσσός το Λαύριο σε δύο παιχνίδια τα οποία είτε θα φέρουν πρόκριση στα ημιτελικά ή θα έχουμε ισοφάριση και Game 3.

Τα περισσότερα βλέμματα θα είναι στραμμένα στο μεγάλο ντέρμπι, στην Θεσσαλονίκη, όπου η ΑΕΚ καλείται να αφήσει εκτός την ΠΑΟΚ (20:00, ΕΡΤSPORTS – ERTFLIX), την ίδια ώρα όπου οι γηπεδούχοι ψάχνουν μία νίκη για να οδηγήσουν την μεταξύ τους «κόντρα» σε τρίτο παιχνίδι

Σημαντικό ζήτημα για τον Βαγγέλη Αγγέλου, το γεγονός πως θα «κατεβάσει» την ομάδα του, χωρίς τον τραυματία Κιθ Λάνγκφορντ. Διαιτητές του αγώνα οι Σχινάς, Συμεωνίδης και Πιτσίλκας.

Νωρίτερα, στις 15:30 (20:00, ΕΡΤSPORTS – ERTFLIX), το Λαύριο θα παλέψει για να δώσει τέλος στην σειρά, όντας το μεγάλο φαβορί κόντρα στον Κολοσσό, που έχει αρκετά ζητήματα. Η τριάδα των διαιτητών αποτελείται από τους Σώμο, Ψαριανό και Κάρδαρη.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ