Λυκογιάννης: «Παίξαμε καλή άμυνα, το τρίτο ματς θα είναι δύσκολο»

Λυκογιάννης: «Παίξαμε καλή άμυνα, το τρίτο ματς θα είναι δύσκολο»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ μίλησε για τη νίκη επί της ΑΕΚ και έδωσε το σύνθημα ενόψει του τρίτου παιχνιδιού, που θα γίνει στο ΟΑΚΑ.

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε της ΑΕΚ με 81-73, ισοφάρισε σε 1-1 τη σειρά των πλέι οφ της Basket League και η πρόκριση στα ημιτελικά θα κριθεί σε τρίτο παιχνίδι, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο ΟΑΚΑ.

Ο προπονητής του Δικεφάλου του Βορρά, Αρη Λυκογιάννης, στις δηλώσεις στην κρατική τηλεόραση μετά το τέλος της αναμέτρησης, στάθηκε στην άμυνα που έπαιξαν οι παίκτες του και αναφέρθηκε στο τρίτο ματς που ακολουθεί.

«Ο ΠΑΟΚ είναι εδώ, αξίζει σεβασμό», πρόσθεσε ο έμπειρος κόουτς.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Συζητήσαμε τι πρέπει να γίνει στο ένας εναντίον ενός, παίξαμε καλή προσωπική άμυνα. Μικρές λεπτομέρειες μας στέρησαν τη νίκη στα προηγούμενα παιχνίδια, τώρα όμως ήταν υπέρ μας και πήραμε μία σημαντική νίκη. Ο ΠΑΟΚ είναι εδώ, αξίζει σεβασμό. Το τρίτο παιχνίδι θα είναι δύσκολο. Απέναντι σε έναν αντίπαλο με μεγαλύτερη εμπειρία, ποιότητα, βάθος.  Εμείς ταξιδεύουμε οδικώς, έχουμε καταπόνηση παικτών, πρέπει να το διαχειριστούμε και να το αντιμετωπίσουμε. Είμαστε στα πλέι-οφ. Δεν υπάρχει χρόνος για πανηγυρισμούς. Έγινε απλώς το 1-1».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ