Τσάπας: «Δώσαμε βάρος στα ελληνόπουλα και πήγαμε καλά»

Τσάπας: «Δώσαμε βάρος στα ελληνόπουλα και πήγαμε καλά»

Ο ισχυρός άνδρας του Ιωνικού Βαγγέλης Τσάπας έκανε τον απολογισμό της χρονιάς.

Ικανοποιημένος από τη φετινή πορεία του Ιωνικού δήλωσε ο ισχυρός άνδρας της ομάδας, Βαγγέλης Τσάπας, ενώ μίλησε για τον μελλοντικό σχεδιασμό.

Οι δηλώσεις του Βαγγέλη Τσάπα στην ΕΡΤ:

«Είναι η 4η χρονιά, ξεκινήσαμε στη Β’ Εθνική πριν χρόνια,  με εκκωφαντικές ανόδους, είναι η πιο κρίσιμη και η καλύτερη χρονιά για τον Ιωνικό στην ιστορία του, είμαστε χαρούμενοι και ικανοποιημένοι. Μπορεί να τελειώνει με ήττα, αλλά με τον μεγαλύτερο αντίπαλο που μπορεί να έχεις στην Ελλάδα. Μπήκαμε στο γήπεδο μας φέτος, δώσαμε το βάρος στα Ελληνόπουλα, σωθήκαμε σχετικά εύκολα και πήραμε τη μυρωδιά των πλέι οφ. Είναι επιτυχία που ανήκει στα παιδιά και στους προπονητές, ευχαριστώ τον κ. Τσίκληρα, που όποτε του ζητήθηκε ήταν παρών.

Ήταν ξεκάθαρο ότι με τον τρόπο που λειτουργούν οι ομάδες, το να έχεις έξι ξένους μετρίου επιπέδου, είναι καλύτερο να έχεις Ελληνόπουλα και αρέσει και στον κόσμο να τα βλέπει. Τα παιδιά που έπαιξαν φέτος, έδειξαν τον δρόμο και για τα άλλα παιδιά».

Για τον Αγγέλου και τον Μαυροκεφαλίδη:

«Δεν είναι επιπέδου Ιωνικού, είναι υψηλότερου επιπέδου, η λογική ήταν ελάτε εδώ βοηθήστε, ξέρουμε ότι δεν είστε για εδώ και ανά πάσα στιγμή αν βρεθεί κάτι άλλο. Όταν ήρθε η πρόταση από τους πρώτους ήταν που είπαμε οκ».

Για το ποιοι παίκτες θα μείνουν στην ομάδα:

«Μετά την παραμονή μας έχουμε ξεκινήσει τον σχεδιασμό. Ο Νίκος Χουγκάζ έχει συμβόλαιο, ο Τολιόπουλος είναι δανεικός, δεν είναι στη δική μας ευχέρεια, θα θέλαμε όμως να μείνει. Έχει τη διάθεση. Από τους Έλληνες δε θέλουμε κανένας να φύγει, εκτός αν έρθει κάποια σοβαρή πρόταση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ