ΠΑΟΚ : Έφτασε στη Θεσσαλονίκη ο Τεράν Πέτεγουεϊ

ΠΑΟΚ : Έφτασε στη Θεσσαλονίκη ο Τεράν Πέτεγουεϊ

Ο Τεράν Πέτεγουεϊ βρίσκεται από το πρωί της Δευτέρας στη χώρα μας και θα τεθεί άμεσα στην διάθεση του προπονητή του ΠΑΟΚ, Ηλία Παπαθεοδώρου.

Ταλαιπωρήθηκε το απόγευμα της Κυριακής (25/2), μένοντας καθηλωμένος στην Αθήνα, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών, που δεν επέτρεψαν την υλοποίηση της πτήσης που θα χρησιμοποιούσε, ο Τεράν Πέτεγουεϊ βρίσκεται, πλέον, από σήμερα το πρωί, στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ.

Ο εσχάτως αποκτηθείς από τον «Δικέφαλο» Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ έφτασε στη βάση της ομάδας, έχοντας διανυκτερεύσει στην πρωτεύουσα, από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» μετακινήθηκε στο ξενοδοχείο που θα παραμείνει για το προσεχές διάστημα και στη διάρκεια της ημέρας θα έχει την πρώτη γνωριμία με το νέο επαγγελματικό περιβάλλον του, πηγαίνοντας στο PAOK Sports Arena.

Αναμένεται, δε, εφόσον κυλήσουν όλα ομαλά, να είναι στη διάθεση του Ηλία Παπαθεοδώρου για το εντός έδρας παιχνίδι των ασπρόμαυρων, στην επανέναρξη του πρωταθλήματος, με τα Τρίκαλα (3/3).

Με την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών τους με την εθνική Ανδρών, στη Θεσσαλονίκη περιμένουν, ακόμη, σήμερα οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ και τους τέσσερις διεθνείς καλαθοσφαιριστές της ομάδας (Μαργαρίτη, Κόνιαρη, Κατσίβελη, Χαραλαμπόπουλο).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ