Μαυροειδής: «Όλοι στην ομάδα έχουμε πεισμώσει και θα τα δώσουμε όλα για την πρόκριση»

Μαυροειδής: «Όλοι στην ομάδα έχουμε πεισμώσει και θα τα δώσουμε όλα για την πρόκριση»

Ο Δημήτρης Μαυροειδής μίλησε για το τρίτο παιχνίδι της σειράς ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, τονίζοντας πως όλοι στην Ένωση έχουν πεισμώσει και θέλουν τη νίκη-πρόκριση.

Η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στο τρίτο και τελευταίο ματς της μεταξύ τους σειράς για τον 1ο γύρο των play-offs της Basket League, με τον Δημήτρη Μαυροειδή μέσω του blog του στον ΕΣΑΚΕ να μιλά για το ματς.

Ο Έλληνας σέντερ τόνισε πως οι παίκτες της Ένωσης έχουν μπροστά τους έναν τελικό, όμως έχουν πεισμώσει και θα τα δώσουν όλα για να είναι εκείνοι που θα πάρουν την πρόκριση.

Το blog του Δημήτρη Μαυροειδή στον ΕΣΑΚΕ:

«Φτάσαμε στο τρίτο ματς, μετά την ήττα που κάναμε στη Θεσσαλονίκη. Δυστυχώς, πραγματοποιήσαμε πολύ κακή εμφάνιση και δώσαμε την ευκαιρία στον ΠΑΟΚ, να ισοφαρίσει στη σειρά και να αναθαρρήσει.

Έχουμε μπροστά μας έναν «τελικό» αύριο, ένα ματς «ζωής ή θανάτου» και ο μοναδικός στόχος μας είναι η νίκη, η οποία θα μας δώσει το εισιτήριο για την ημιτελική φάση των πλέι οφ.

Όλοι στην ομάδα έχουμε πεισμώσει και θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε τη νίκη-πρόκριση. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να παρουσιαστούμε σκληροί στην άμυνα, να μην αφήσουμε τον ΠΑΟΚ να πετύχει εύκολα καλάθια. Πιστεύω, ότι διαθέτουμε την ποιότητα σε σχέση με τον αντίπαλό μας και θα είμαστε εμείς αυτοί, που θα χαμογελάσουμε στο τέλος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ