Λυκογιάννης: «Δεν θα κάνει ένσταση ο ΠΑΟΚ»

Λυκογιάννης: «Δεν θα κάνει ένσταση ο ΠΑΟΚ»

Ο Άρης Λυκογιάννης τόνισε σε δηλώσεις του, πως ο ΠΑΟΚ δεν προτίθεται να καταθέσει ένσταση για την επίμαχη φάση με την ΑΕΚ.

O ΠΑΟΚ δεν θα κάνει ένσταση για την επίμαχη  φάση των τελευταίων δευτερολέπτων, στο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Όπως ξεκαθάρισε ο προπονητής του Δικεφάλου,Άρης Λυκογιάννης, η ομάδα του δεν θα προχωρήσει σε αυτή την ενέργεια, ενώ ευχήθηκε και καλή τύχη στην ΑΕΚ, στα ημιτελικά, κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Άρης Λυκογιάννης:

«Καλή συνέχεια στην ΑΕΚ στα ημιτελικά. Το ματς είχε δύο όψεις. Η πρώτη, στο πρώτο ημίχρονο, ήταν με την ομάδα μας να χάνει νωρις το μυαλό της. Ο λόγος ήταν αγωνιστικός, αφού η ΑΕΚ ήταν πιο σκληρή. Εκτελεστικά είμασταν κακοί, παίξαμε εγωιστικά, θελήσαμε να γίνουμε ήρωες. Γίναμε λάιτ, αλλά δεν είχαμε και ισάξια αντιμετωπίση από τους διαιτητές, τους δύο από τους τρεις.

Στα αποδυτήρια είπαμε να μην είναι αυτή η τελευταία εικόνα μας. Συνδεθήκαμε με το καλάθι επειδή κυκλοφορήσαμε την μπάλα. Η ΑΕΚ… κοιμήθηκε λόγω της διαφοράς.

Τα υπόλοιπα είναι ιστορία, υπήρξε μια φάση, όπως την είδα μετά, δεν νομίζω ότι υπάρχει αμφιβολία αν είναι κανονικό το κόψιμο.

Οι διαιτητές δεν πήγανε καν στο instant replay. Ο Κορομηλάς μου είπε ότι είναι σίγουρος και δεν χρειαζεται να το δει. Για ποιο λόγο υπάρχει τότε;

Είμαστε στα προημιτελικά. Δεν θα κάνουμε ένσταση. Μολονότι η φάση είναι ξεκάθαρη. Το άμοιρο μπάσκετ δεν χρειάζεται άλλο κοπάνημα, βρισκόμαστε στον πάτο του βαρελιού και ακόμα βαράμε.

Αν υπάρχουν πόροι για να το κάνουμε σωστά, προσωπική μου επιθυμία είναι να παίξουμε στην Ευρώπη την επόμενη σεζόν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ