Γιατράς: «Ήμασταν καταπληκτικοί στην άμυνα και κερδίσαμε εύκολα»

Γιατράς: «Ήμασταν καταπληκτικοί στην άμυνα και κερδίσαμε εύκολα»

Ο Προμηθέας πήρε τη νίκη-πρόκριση στα ημιτελικά της Basket League, με τον Μάκη Γιατρά να δηλώνει πως η ομάδα του ήταν συγκεντρωμένη, έπαιξε καλή άμυνα και επικράτησε εύκολα.

Πανηγυρική πρόκριση πήρε ο Προμηθέας Πάτρας στα ημιτελικά των play offs της Basket League, επικρατώντας άνετα με 86-58 του Περιστερίου, με την ομάδα του Μάκη Γιατρά να κάνει το 2-1 στη σειρά και να βρίσκει μπροστά της το Λαύριο.

Ο τεχνικός των Πατρινών μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ μετά το ματς και δήλωσε πως η ομάδα του ήταν συγκεντρωμένη, έπαιξε πολύ καλή άμυνα και κέρδισε εύκολα, τονίζοντας πως η σειρά με το Λαύριο που ακολουθεί θα είναι εξίσου δύσκολη.

«Ήταν θέμα άγχους στην αρχή, το θέλαμε πολύ. Όσο πέρναγε η ώρα ήμασταν καταπληκτικοί στην άμυνα και κερδίσαμε εύκολα.

Ήταν μία σειρά πολύ δύσκολη. Το Περιστέρι είναι μία αρκετά καλή ομάδα, μας περίμενε και είχε χρόνο να ετοιμαστεί. Εμείς είχαμε τον τελικό του Κυπέλλου και δεν μπορούσαμε να ασχοληθούμε με κάτι άλλο. Όλα αυτά στο θέμα της ενέργειας έπαιξαν ρόλο. Είμαστε συγκεντρωμένοι, είμαστε καλή στην άμυνα και όλα τα παιδιά έδωσαν ό,τι είχαν», δήλωσε αρχικά και πρόσθεσε:

«Το Λαύριο έχει πάρει ένα πρωτάθλημα με τις εμφανίσεις που έχει κάνει. Θα είναι δύσκολα παιχνίδια, ας κερδίσει ο καλύτερος και ο κόσμος να ευχαριστηθεί μπάσκετ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ