Χήνας: «Στον ΠΑΟΚ εθελοτυφλούν και πετούν λάσπη στον ανεμιστήρα»

Χήνας: «Στον ΠΑΟΚ εθελοτυφλούν και πετούν λάσπη στον ανεμιστήρα»

Ο Γιώργος Χήνας μίλησε για τον προημιτελικό του ΟΑΚΑ με τον ΠΑΟΚ και απάντησε στις κατηγορίες των ανθρώπων του Δικεφάλου του βορρά.

Ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ ΑΕΚ, Γιώργος Χήνας, σχολίασε αυτά που έγιναν στο Game 3 της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ και αντέδρασε σε όσα ειπώθηκαν από τους ανθρώπους της ομάδας της Θεσσαλονίκης λέγοντας χαρακτηριστικά πως «εθελοτυφλούν και πετούν λάσπη στον ανεμιστήρα».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην «Ώρα»:

«Είναι λάσπη στον ανεμιστήρα. Νομίζω εθελοτυφλούν, γιατί μιλάμε για μία χρονιά, στην οποία έχουμε κερδίσει τον ΠΑΟΚ 5 φορές και έχουμε μία ήττα. Σε αυτή την ήττα είχαμε παράπονα από την διαιτησία, παρόλο που δεν είπαμε τίποτα. Το να… πατάμε σε μία μόνο φάση, ενός κορυφαίου διαιτητή Ευρωλίγκας και ν πούμε ότι έκρινε μία σειρά, με 20 πόντους διαφορά στο πρώτο ημίχρονο είναι λάσπη στον ανεμιστήρα», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Χήνας, προτού προσθέσει:

«Οι διοικήσεις των δύο ομάδων έχουμε πολύ καλές σχέσεις, Για το κομμάτι της φιλοξενίας, ξεχνούν ότι παίξαμε στην Πυλαία δύο παιχνίδια με ΜΑΤ πίσω από τον πάγκο μας, με ό,τι συνεπάγεται αυτό. Πίσω από τον πάγκο μας υπήρχε κόσμος που φώναζε, έβριζε, έφτυνε. Υπήρχε επίθεση προς οικογένεια αθλητή της ΑΕΚ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ