ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Θα ζητήσουμε ξένους διαιτητές»

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Θα ζητήσουμε ξένους διαιτητές»

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Θανάσης Χατζόπουλος, προανήγγειλε κινήσεις προς ΕΣΑΚΕ και ΕΟΚ.

Την οργή του ΠΑΟΚ για τη φάση της αντικανονικής τάπας στον τρίτο προημιτελικό με την ΑΕΚ εξέφρασε ο Θανάσης Χατζόπουλος. Ο διοικητικός ηγέτης της ΚΑΕ τόνισε πως θα ζητήσει να μπουν ξένοι διαιτητές κάνοντας λόγο για έλλειψη σεβασμού, ενώ εξήγησε γιατί αποφασίστηκε να μη γίνει ένσταση.

Αναλυτικά στον Metropolis 95,5 μίλησε:

-για τον αγώνα με αντίπαλο την ΑΕΚ:«Η φωνή μου είναι κλεισμένη από τον αγώνα και τις διαμαρτυρίες και τα γαλλικά – ισπανικά που φώναζα όταν μας πετούσαν μπουκάλια. Τόσα χρόνια στον ΠΑΟΚ βιώσαμε την αδικία και την βίωσα ξανά, εγώ είδα το καλάθι καθισμένος σε καρέκλα και δεν το είδε ο διαιτητής που ήταν όρθιος και μέσα στο γήπεδο. Το είδα εγώ και όλη η Ελλάδα. Η ένσταση δεν θα άλλαζε κάτι και θα γινόταν ένα μπάχαλο ενώ μπορεί να μην τελείωναν κιόλας τα play offs. Θα πρέπει να αλλάξει το καθεστώς με τη διαιτησία, να υπάρχει αξιολόγηση και να τιμωρούνται οι διαιτητές πηγαίνοντας σπίτι του».

-για τη συγγνώμη του Κορομηλά: «Ο Κορομηλάς φεύγοντας μας είπε, ‘’συγγνώμη, το είδα, έκανα λάθος’’, αλλά τι να το κάνουμε; Σε δύο κρίσιμα παιχνίδια ο ίδιος διαιτητής όπως και στο Κύπελλο με τον Προμηθέα, δεν μας σεβάστηκαν καθόλου, δεν σέβονται τον λαό του ΠΑΟΚ, εμένα, και είμαι εξαγριωμένος. Πιστεύω πράγματα και δεν τα λέω γιατί θα τα μετανιώσω».

-για τη διαιτησία: «Θα ζητήσω να αλλάξει η προκήρυξη και να έχουμε πλέον ξένους διαιτητές για να μην διαλύσουμε την υγεία μας και να μας παίζουν δίκαια. Μέσα στο ΟΑΚΑ φώναζαν »Βούλγαροι, Βούλγαροι» και κανείς δεν έκανε τίποτα. Τα μπουκάλια τα έχουμε συνηθίσει τόσα χρόνια στα γήπεδα, αλλά το Βούλγαροι δεν μπορώ να το δεχθώ».

-για το πλάνο της νέας χρονιάς: «Γίνεται μία προσπάθεια από τώρα να συγκεντρώσουμε τα χρήματα για τη νέα σεζόν. Ο κόσμος ρωτάει αν θα έχουμε διαρκείας και το πότε θα βγουν, αλλά όλα αυτά εξαρτώνται και από τα μέτρα που θα ισχύουν»

-για τον τελικό Κυπέλλου του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στο ποδόσφαιρο: «Στον τελικό βλέπω ότι η ομαδάρα του Πάμπλο Γκαρσία θα κερδίσει και θα σηκώσει το Κύπελλο και ας κλείσει και η φωνή μου ξανά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ