Λούντζης: «Αν υποτιμήσουμε το Λαύριο θα φάμε τα μούτρα μας»

Λούντζης: «Αν υποτιμήσουμε το Λαύριο θα φάμε τα μούτρα μας»

Ο Μιχάλης Λούντζης μίλησε για το παιχνίδι του Προμηθέα Πάτρας κόντρα στο Λαύριο για τα ημιτελικά της Basket League, τονίζοντας πως η σειρά με το Λαύριο δεν θα είναι εύκολη, αλλά ο Προμηθέας θα πρέπει να δείξει ανταγωνιστικό πρόσωπο.

Ο Μιχάλης Λούντζης μίλησε για τους επερχόμενους αγώνες του Προμηθέα Πάτρας κόντρα στο Λαύριο για την ημιτελική φάση της Basket League.

Ο Έλληνας φόργουορντ αναφέρθηκε στη φετινή πορεία των Πατρινών, τονίζοντας πως η σειρά των ημιτελικών με το Λαύριο δεν θα είναι εύκολη, αλλά ο Προμηθέας πρέπει να δείξει ανταγωνιστικό πρόσωπο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον Over FM για:

Την δυναμική της ομάδας του:

«Πιστεύω ότι μπορούμε να γίνουμε πολύ ανταγωνιστικοί. Το μπάσκετ που μπορούμε να παίξουμε είναι πολύ υψηλού επιπέδου. Το μυαλό μας είναι να πάμε στο Λαύριο και να κερδίσουμε. Όταν παίζουμε ο ένας για τον άλλο πιστεύω ότι οι πιθανότητες μας αυξάνονται στο να έρθει η νίκη. Η φετινή χρόνια με έχει βοηθήσει πολύ. Με εμπιστεύονται εδώ, νιώθω καλά και αυτό βγαίνει προς τα έξω».

Τις αναμετρήσεις απέναντι στο Λαύριο:

«Η αλήθεια είναι ότι το Λαύριο για μένα δεν αποτελεί έκπληξη και αυτό διότι ξέρω τι δουλειά γίνεται. Θα είναι ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, εμείς δεν έχουμε ξεκουραστεί τόσο πολύ. Θα παίξει ρόλο το ποιος το θέλει περισσότερο. Σίγουρα έχουμε μεγαλύτερη πίεση αφού βρεθήκαμε στους τελικούς την προηγούμενη χρόνια. Υπάρχει μια απαίτηση και πρέπει να περάσουμε στους τελικούς. Δεν θα είναι εύκολη σειρά και αν πάμε με τη λογική ότι θα περάσουμε σίγουρα είναι πολύ πιθανό να φάμε τα μούτρα μας»

Την πιθανή κλίση του στην εθνική:

«Σίγουρα θα θέλαμε όλα τα παιδιά να μας καλέσουν στην προεπιλογή. Είναι η μέγιστη τιμή. Όλοι αυτό θέλουμε, να παίξουμε για τη χώρα μας»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ