Μουράτος: «Το σπουδαιότερο παιχνίδι της ιστορίας μας κόντρα στον Προμηθέα»

Μουράτος: «Το σπουδαιότερο παιχνίδι της ιστορίας μας κόντρα στον Προμηθέα»

Ο Βασίλης Μουράτος μίλησε για το Game 5 των ημιτελικών ανάμεσα σε Λαύριο και Προμηθέα και τόνισε πως πρόκειται για το σπουδαιότερο παιχνίδι της ιστορίας του συλλόγου.

Στο Game 5 των ημιτελικών ανάμεσα σε Λαύριο και Προμηθέα αναφέρθηκε ο Βασίλης Μουράτος μέσω του blog του στον ΕΣΑΚΕ, τονίζοντας ότι πρόκειται για το σπουδαιότερο παιχνίδι της ιστορίας του συλλόγου.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:

«Η ομάδα μας κατάφερε να στείλει τη σειρά σε πέμπτο παιχνίδι, κάνοντας το 2-2 με break μέσα στην έδρα του Προμηθέα. Η αποστολή μας δεν έχει τελειώσει ακόμα αφού μπροστά μας είναι ένα ακόμα πολύ σπουδαίο παιχνίδι, το σπουδαιότερο παιχνίδι της ιστορίας μας!

Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες γιατί γίνονται συναρπαστικοί ημιτελικοί αντάξιοι των προσδοκιών όλων, με τις δύο ομάδες να τεκμηριώνουν μέσα στο γήπεδο ότι δίκαια έφτασαν μέχρι την τετράδα του πρωταθλήματος.

Νομίζω ότι το παιχνίδι θα κριθεί πολύ στο ποιος το θέλει περισσότερο, ποιος θα μπει στο γήπεδο γεμάτος πάθος και ένταση για τη νίκη. Εμείς το θέλουμε πάρα πολύ, έχουμε καταφέρει να έχουμε ένα παιχνίδι για να ολοκληρώσουμε τη σειρά και αυτό να είναι στην έδρα μας.

Υποσχόμαστε στους φιλάθλους μας -που τόση αγάπη και στήριξη μας δίνουν- ότι θα καταθέσουμε ψυχή στο γήπεδο για να τους κάνουμε για άλλη μια φορά υπερήφανους!»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ