Δεν προσφεύγει στο ΑΣΕΑΔ ο Προμηθέας – Αρχίζουν άμεσα οι τελικοί

Δεν προσφεύγει στο ΑΣΕΑΔ ο Προμηθέας – Αρχίζουν άμεσα οι τελικοί

Ο Προμηθέας ανακοίνωσε πως δεν θα προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ και οι τελικοί του Παναθηναϊκού με το Λαύριο είναι έτοιμοι για τζάμπολ.

Οι ενστάσεις του Προμηθέα για το Game 5 με το Λαύριο έπεσαν στο κενό, οι Πατρινοί είχαν τη δυνατότητα να προσφύγουν στο ΑΣΕΑΔ, ωστόσο ενημέρωσαν πως κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί.

Ως εκ τούτου, το πρωτάθλημα θα συνεχιστεί κανονικά και οι τελικοί του Παναθηναϊκού με το Λαύριο αναμένεται να ξεκινήσουν άμεσα, ενώ δεν θα επηρεαστεί και η προετοιμασία της Εθνικής ομάδας εν όψει του Προολυμπιακού Τουρνουά.

Αναλυτικά η ενημέρωση από τον Προμηθέα:

«Η ΚΑΕ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ μετά την απόρριψη την ένστασης και βάσει του σκεπτικού αυτής που ενώ αναγνωρίζει την παράβαση δεν καταλήγει στην αποδοχή της και της σχεδόν σίγουρης δικαίωσης μας στο ΑΣΕΑΔ, όπως έχει γίνει σε όλες τις αντίστοιχες περιπτώσεις στο παρελθόν, ενημερώνει τους φιλάθλους ότι αναλογιζόμενη τις συνέπειες μιας τέτοιας ενέργειας για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Basket League καθώς και της πιθανής καθυστέρησης που θα έχει η προετοιμασία της Εθνικής ανδρών για το προολυμπιακό τουρνουά αποφάσισε να μην ασκήσει το νόμιμο δικαίωμα της και να μην προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ