Σερέλης: «Ήμασταν πολύ κουρασμένοι σωματικά και πνευματικά»

Σερέλης: «Ήμασταν πολύ κουρασμένοι σωματικά και πνευματικά»

Ο Χρήστος Σερέλης μίλησε μετά την ήττα του Λαυρίου από τον Παναθηναϊκό (100-72) στον πρώτο τελικό της Basket League και στάθηκε στην κούραση των παικτών του.

Μετά την ήττα του Λαυρίου από τον Παναθηναϊκό στον πρώτο τελικό της Basket League (100-72) ο Χρήστος Σερέλης στάθηκε στην κούραση των παικτών του, η οποία όπως είπε ήταν σωματική και πνευματική.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είναι φυσιολογικό… Παίζουμε με τον Παναθηναϊκό έναν τελικό και είναι πολύ σοβαρός και δυνατός. Είναι η πρώτη φορά για μια πολύ άπειρη ομάδα σε τέτοιες καταστάσεις. Ο τρίτος λόγος είναι ότι σπαταλήσαμε τεράστια ενέργεια με τον Προμηθέα. Ήμασταν πολύ κουρασμένοι σωματικά και πνευματικά. Ήμασταν λιγάκι κενοί σήμερα. Το περιμέναμε, έχουμε στοχεύσει να δείξουμε ένα άλλο πρόσωπο στο δεύτερο παιχνίδι. Πιστεύω ότι θα είμαστε πολύ καλύτεροι εκεί».

Για τη μέτρια εικόνα παικτών όπως ο Μουράτος, ο Ντιαλό και ο Κάρτερ: «Τράβηξαν στην ουσία το κουπί στα ημιτελικά. Παίζει ρόλο και το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός μας αντιμετωπίζει σα μια ομάδα που παίζει στον τελικό. Αυτό μόνο χαρά φέρνει στην ομάδα μας, το γεγονός δηλαδή ότι ο Παναθηναϊκός μας αντιμετωπίζει με τόσο μεγάλη προσοχή και συγκέντρωση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ