Πλησιάζει στον Προμηθέα ο Βόβορας

Πλησιάζει στον Προμηθέα ο Βόβορας

Ο Γιώργος Βόβορας ετοιμάζεται να επιστρέψει στους πάγκους, καθώς βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τον Προμηθέα για να διαδεχθεί τον Μάκη Γιατρά.

Ο Γιώργος Βόβορας είναι χωρίς ομάδα από τις 4 Ιανουαρίου, όταν και έλυσε τη συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό. Ο Έλληνας προπονητής, όμως, τη νέα σεζόν αναμένεται να επιστρέψει στους πάγκους και αρκετές της Basket League εξετάζουν την περίπτωση του.

Μία εξ αυτών φαίνεται πως είναι και ο Προμηθέας, διότι ο Μάκης Γιατράς δεν θα συνεχίσει στους Πατρινούς, όπως δήλωσε κατά τη διάρκεια των μικρών τελικών, κι έτσι η ομάδα της Πάτρας έχει βγει στην αγορά για προπονητή.

Ο Έλληνας τεχνικός που επί χρόνια ήταν βοηθός στον Παναθηναϊκό και τη φετινή σεζόν πήρε το χρίσμα ως πρώτος προπονητής είναι η βασική επιλογή των ανθρώπων των Πατρινών για να καθίσει στον πάγκο της ομάδας.

Ο Γιώργος Βόβορας ετοιμάζεται να αφήσει πίσω του το κεφάλαιο Παναθηναϊκός και είναι έτοιμος να επιστρέψει στους πάγκους, καθώς σύμφωνα με όσα αναφέρουν δημοσιεύματα είναι κοντά σε συμφωνία με τους Πατρινούς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ