Χατζόπουλος: «Όλοι μαζί για να κάνουμε τον ΠΑΟΚ να πετάει ψηλά σε Ελλάδα και Ευρώπη»

Χατζόπουλος: «Όλοι μαζί για να κάνουμε τον ΠΑΟΚ να πετάει ψηλά σε Ελλάδα και Ευρώπη»

Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ μίλησε για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε αλλά και τις φιλοδοξίες που έχει για το μέλλον.

Στο «Metropolis 95.5» παραχώρησε συνέντευξη ο Θανάσης Χατζόπουλος και μεταξύ άλλων έκανε μία ανασκόπηση της χρονιάς που πέρασε, ανέλυσε τις σκέψεις του για την επόμενη, ενώ στάθηκε και στη συμμετοχή του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη για την ερχόμενη περίοδο.

Όσα είπε ο Χατζόπουλος:

«Δεν μου αρέσει να μιλάω με νούμερα, όποτε η ομάδα χρειάστηκε τη βοήθεια μας στο οικονομικό κομμάτι».

Για τη συμμετοχή στην Ευρώπη: «Κοιτάμε πάντα να μην βγάζουμε τα πόδια από το πάπλωμα, η ομάδα πρέπει να συνεχίσει να ξεχρεώνει, είναι οι κατάλληλες συνθήκες όμως ώστε να μπορέσουμε να κάνουμε αυτό το βήμα. Δεν θα ανεβάσουμε πάρα πολύ το μπάτζετ και θα κοιτάξουμε να μείνουμε σεμνοί και ταπεινοί».

Για τα διαρκείας και τον κόσμο στα γήπεδα: «Με τα διαρκείας ακούγεται έντονα το ενδεχόμενο να ανοίξουν τα γήπεδα με βάση τον εμβολιασμό. Έχουμε κάνει όλες τις κινήσεις για να είμαστε έτοιμοι, αλλά υπάρχουν πολλά ερωτηματικά γύρω από αυτό το κομμάτι, ακόμα και για το ποιοι θα μπορούν να τα προμηθευτούν. Όπως και φέτος με την αύξηση που μπορεί να συμβεί και το 2022, καταφέραμε να ξεχρεώσουμε ένα κομμάτι και μπορούμε να το κάνουμε ξανά».

Για την επιπλέον ενίσχυση από την οικογένεια Σαββίδη: «Περιμένουμε τα χρήματα από την οικογένεια Σαββίδη, έχουμε παραδώσει τα απαραίτητα στοιχεία και είμαστε εν αναμονή. Είμαστε σε συζητήσεις για κεντρική χορηγία».

Για το αγωνιστικό πλάνο της επόμενης χρονιάς: «Μιλάμε με τον κόουτς και κοιτάει και ο ίδιος παίκτες που θέλει, αλλά είναι νωρίς για διαπραγματεύσεις, οι οποίες θα γίνουν μέσα στον Ιούλιο. Πάμε γερά για την επόμενη χρονιά, να είμαστε όλοι μαζί για να κάνουμε τον ΠΑΟΚ να πετάει ψηλά σε Ελλάδα και Ευρώπη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ