«Στη λίστα του Παναθηναϊκού ο Ζούσμαν» (vid)

«Στη λίστα του Παναθηναϊκού ο Ζούσμαν» (vid)

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Τουρκία, οι Πράσινοι καλοβλέπουν την περίπτωση του 23χρονου σμολ φόργουορντ, Γιόβελ Ζούσμαν, που αγωνιζόταν στην Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού φέρεται να βρίσκεται ο 23χρονος σμολ φόργουορντ, Γιόβελ Ζούσμαν, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα ρεπορτάζ στο εξωτερικό.

Συγκεκριμένα, το απόγευμα της Δευτέρας (21/6) υπήρξαν δημοσιεύματα στην Τουρκία, τα οποία ανέφεραν ότι οι Πράσινοι καλοβλέπουν την περίπτωση του Ισραηλινού άσου. Ο Γιόβελ Ζούσμαν είναι γεννημένος στις 12/5/1998 και έχει ύψος 2.01 μ., ενώ τη σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνιζόταν στην Μακάμπι Τελ Αβίβ του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Το συμβόλαιό του με την «ομάδα του λαού» ολοκληρώθηκε και πλέον είναι ελεύθερος να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Σύμφωνα με τον Τούρκο δημοσιογράφο, Φερσού Γιαχιαμπεγιόγλου, μια από τις ομάδες που εξετάζει την περίπτωσή του είναι και ο Παναθηναϊκός.

Ο Ζούσμαν πέρσι αγωνίστηκε σε 11 αγώνες στην Ευρωλίγκα και είχε μέσο όρο 2.6 πόντους μέσο όρο και 1.5 ριμπάουντ σε 13:34 λεπτά συμμετοχής. Είναι ένας παίκτης τον οποίο γνωρίζει πολύ καλά ο Οντεντ Κάτας από την κοινή τους θητεία στο Ισραήλ. Πρόκειται για έναν εξαιρετικό αμυντικό, που προσφέρει πολύτιμες λύσεις στον εκάστοτε προπονητή του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ