Τακιανός : «Το παιχνίδι με τον Φάρο είναι must win»

Τακιανός : «Το παιχνίδι με τον Φάρο είναι must win»

Ικανοποίησε από το γεγονός πως οι Θεσσαλοί αποδείχθηκαν ανταγωνιστικοί και στα 40 λεπτά της αναμέτρησης.

Μπορεί τα Τρίκαλα να μην κατάφεραν να κερδίσουν τον ΠΑΟΚ, ωστόσο ο Φώτης Τακιανός δήλωσε ικανοποιημένος από το γεγονός ότι η ομάδα του παρέμεινε μέσα στο ματς και στα 40 λεπτά.

«Πριν μιλήσω για τον αγώνα, θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια στις δύο οικογένειες των ανθρώπων που έφυγαν από τη ζωή το τελευταίο διάστημα. Ήταν ένα παιχνίδι ιδιαίτερων συνθηκών, καθώς είχαμε τέσσερις παίκτες που ενσωματώθηκαν στην ομάδα αργά, αλλά αποφασίσαμε με τους παίκτες να μην το χρησιμοποιήσουμε σαν δικαιολογία για ό,τι γίνει. Δεν έχουμε την πολυτέλεια στις υπόλοιπες 9 αγωνιστικές να δηλώνουμε ότι κάτι δεν πάει καλά ή κάτι μας πειράζει.

Είναι θετικό το γεγονός ότι μείναμε στο παιχνίδι για 40 λεπτά και ασφαλώς θα πρέπει να γίνει μια διαχείριση  για να έχουμε ανάλογη συνέχεια. Μας περιμένει ένα must win παιχνίδι με αντίπαλο τον Φάρο την επόμενη αγωνιστική. Θα έχουμε πολλά τέτοια παιχνίδια μέχρι το τέλος της σεζόν.

Τελειώνοντας θέλω να δώσω τα συγχαρητήρια μου στην ομάδα του ΠΑΟΚ για τη νίκη και να του ευχηθώ καλή συνέχεια στην Ευρώπη. Πιστεύω ότι μπορούν να μας κάνουν υπερήφανους στους αγώνες που έρχονται», είπε ο νεαρός τεχνικός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ