Συμφωνία Παναθηναϊκού – Πρίφτη για τρία χρόνια!

Συμφωνία Παναθηναϊκού – Πρίφτη για τρία χρόνια!

Ο Παναθηναϊκός συμφώνησε σε όλα με τον Δημήτρη Πρίφτη, με τον Έλληνα τεχνικό να υπογράφει στο τριφύλλι για τρία χρόνια (2+1).

Ο Παναθηναϊκός μετά και τη λύση της συνεργασίας του με τον Όντεντ Κάτας, ήρθε σε συμφωνία με τον Δημήτρη Πρίφτη, ο οποίος αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία του τριφυλλιού. Ο Έλληνας τεχνικός τα βρήκε σε όλα με τους πράσινους, οι οποίοι του δείχνουν έμπρακτα πόσο τον πιστεύουν, αφού θα υπογράψει συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με τους νταμπλούχους Ελλάδας.

Ο Πρίφτης αναμένεται μέσα στο Σάββατο να βάλει την υπογραφή του και να ανακοινωθεί από τον Παναθηναϊκό, αφού τα έχει βρει προφορικά με τους Δημήτρη Διαμαντίδη και Φραγκίσκο Αλβέρτη και οι τρεις άνδρες αναμένεται πλέον να βάλουν μπροστά και τον σχεδιασμό για την επόμενη σεζόν.

Το συμβόλαιο του Έλληνα προπονητή θα είναι για 2+1 χρόνια, ενώ ενημέρωσε ήδη την Ούνιξ Καζάν και επισήμως ότι αποχωρεί και μέσα στο Σάββατο αναμένεται να επισημοποίησει τo deal με το τριφύλλι. Από εκεί και πέρα στον Παναθηναϊκό πιστεύουν ακράδαντα στον Πρίφτη (για αυτό και πρότειναν τη συγκεκριμένη χρονική διάρκεια συμβολαίου), ενώ υπάρχει διάθεση να στηριχτεί και με παίκτες για να χτίσει τον νέο Παναθηναϊκό.

Ο Πρίφτης μετά από μια τετραετία στη Ρωσία και απόλυτα επιτυχημένη πορεία επιστρέφει στην Ελλάδα για τον Παναθηναϊκό. Πριν φύγει για λογαριασμό της ρωσικής ομάδας στη VTB League, είχε καθίσει στον πάγκο της ΑΕΚ, της Εθνικής ομάδας και του Άρη ως βοηθός, ενώ είναι πρώτος προπονητής από το 2010.

Η πρώτη του ομάδα ήταν η Καβάλα (2010-12), ο Ίκαρος Καλλιθέας (2012-13), ο Κολοσσός Ρόδου (2013-14) και ο Άρης (2014-17), όπου έκανε πολύ καλή δουλειά, ενώ έχει καθίσει στον πάγκο του Παναθηναϊκού ως βοηθός προπονητή το 2014. Τη σεζόν 2016 αναδείχτηκε κορυφαίος προπονητής στο ελληνικό πρωτάθλημα, όντας τεχνικός του Άρη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ