Δ. Γιαννάκης : «Το καλό κλίμα μας κρατάει ενωμένους»

Δ. Γιαννάκης : «Το καλό κλίμα μας κρατάει ενωμένους»

Όσα είπε ο συνεργάτης του Παναγιώτη Γιαννάκη στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ.

Ο Δημήτρης Γιαννάκης, γιος και άμεσος συνεργάτης του προπονητή του Άρη, τοποθετήθηκε για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, την Δευτέρα (4/3, 18:00 – COSMOTE SPORT4 HD).

Μεταξύ άλλων, ο νεαρός τεχνικός μίλησε για το καλό κλίμα μέσα στο αγωνιστικό τμήμα που κρατάει τα μέλη της ομάδας ενωμένα.

Σε γραπτή δήλωσή του στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ τόνισε: «Ο Ολυμπιακός είναι μία από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρωλίγκας, έχει ένα πολύ μεγάλο ρόστερ, στο οποίο πρόσφατα προστέθηκε ο Μπόμπι Μπράουν, ενώ επέστρεψε και ο Κιμ Τιλί, έπειτα από τον τραυματισμό που είχε. Αυτή τη στιγμή πραγματικά δεν μπορείς να γνωρίζεις πόσες πολλές επιλογές μπορεί να έχει αυτή η ομάδα.

Είχε τα πάνω και τα κάτω της, όμως έκανε μια πολύ μεγάλη νίκη την Παρασκευή (02/03) απέναντι στον Παναθηναϊκό και έδειξε ότι παραμένει πάντα μία πολύ καλή ομάδα, η οποία μπορεί να κερδίσει τον οποιονδήποτε αντίπαλο σε οποιοδήποτε γήπεδο. Έχει την ποιότητα και αυτό που σίγουρα θα πρέπει να προσέξουμε είναι ότι στον Ολυμπιακό αρέσει να τρέχει στον αιφνιδιασμό, είναι από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη σε αυτόν τον τομέα. Σίγουρα θα πρέπει να το προσέξουμε αυτό το κομμάτι.

Θέλουμε να δώσουμε ό,τι καλύτερο έχουμε και να προσπαθήσουμε να πάρουμε αυτό που μας αναλογεί, θα κάνουμε μεγάλη προσπάθεια να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Δεν φοβόμαστε, έχουμε τα προβλήματα μας, τα γνωρίζουμε, τα έχουμε αποδεχτεί, ξέρουμε ποια είναι η κατάσταση.

Το θετικό είναι ότι συνεχίζουμε και έχουμε ένα πολύ καλό κλίμα μεταξύ μας κι αυτό μας κρατάει ενωμένους. Βλέπουμε και την προσπάθεια του κόσμου , η οποία μας κάνει να αισθανόμαστε ακόμα καλύτερα και γι’ αυτό το λόγο θα συνεχίσουμε να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό.

Την τελευταία εβδομάδα κάνουμε όλοι μαζί προπόνηση, δεν είχαμε αυτή τη δυνατότητα σε όλο το διάστημα της διακοπής. Ωστόσο δουλέψαμε, προετοιμαζόμαστε για τη συνέχεια, είμαστε σε καλό δρόμο και ξεκινώντας από την Δευτέρα, η ομάδα θα μπει σε αγωνιστικό πνεύμα και θα αρχίσει να δείχνει τις δυνατότητες που έχει».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ