Λυκογιάννης: «Τα πάντα θα κριθούν στο γήπεδο…»

Λυκογιάννης: «Τα πάντα θα κριθούν στο γήπεδο…»

Ο Άρης Λυκογιάννης σχολίασε την κλήρωση του ΠΑΟΚ στους ομίλους του BCL.

Όλα θα κριθούν στο γήπεδο για τον ΠΑΟΚ όπως δήλωσε ο Άρης Λυκογιάννης σχετικά με την κλήρωση του BCL που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (7/7).

Η αναφορά του ΠΑΟΚ:

«Nymburk, Galatasaray και Igokea λοιπόν! Στον 5ο όμιλο ο ΠΑΟΚ, για την 5η του παρουσία στο Basketball Champions League, με ένα διαφορετικό τρόπο στην διεξαγωγή της διοργάνωσης και με πολύ πρόωρα εκτενή και ασφαλή σχόλια. Το BCL άλλωστε θα ξεκινήσει σε τρεις μήνες και αυτό ακριβώς επισημαίνει και ο κόουτς Λυκογιάννης στο πρώτο του σχόλιο μετά την κλήρωση.

«Είναι πάρα πολύ νωρίς για να γίνουν κρίσεις σχετικά με τη δυναμικότητα των ομάδων. Περιμένουμε να δούμε το πώς θα ολοκληρωθεί η μεταγραφική περίοδος για όλους και πως θα δομήσουν τα ρόστερ τους όλες οι ομάδες», σχολίασε αρχικά ο προπονητής του ΠΑΟΚ και τόνισε: «Αποφύγαμε κάποιες ομάδες που είναι δεδομένο ότι έχουν μεγάλη δυναμική, όπως είναι οι ομάδες από την Ισπανία. Η Igokea έβαλε αρκετά χρήματα πέρσι, έχει μεγάλο μπάτζετ, ενώ η Nymburk που είναι μία παραδοσιακή δύναμη της διοργάνωσης, τη σεζόν 2019-20 νομίζω ότι έπαιζε το καλύτερο μπάσκετ στο BCL. Φαίνεται όμως ότι βρίσκεται σε μία διαδικασία αναδόμησης, ο προπονητής που ήταν εκεί αρκετά χρόνια αποχώρησε. Και η Galatasaray έχει τη δυνατότητα ανά πάσα στιγμή να κάνει μεταγραφικές κινήσεις και να προσελκύσει παίκτες υψηλού επιπέδου».

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ είναι ξεκάθαρος για το που θα κριθούν τα πάντα… «Τα πάντα θα κριθούν μέσα στο γήπεδο. Όπως γίνεται πάντα. Οι κληρώσεις είναι για να γίνονται τα πρώτα σχόλια. Η εικόνα των ομάδων στο γήπεδο θα καθορίσει το αποτέλεσμα. Τώρα δεν υπάρχει ούτε χρόνος, ούτε χώρος για απογοητεύσεις ή πανηγυρισμούς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ