Κολοσσός: Απέκτησε τον Στέργιο Πράπα (pic)

Κολοσσός: Απέκτησε τον Στέργιο Πράπα (pic)

Παίκτης του Κολοσσού Ρόδου είναι και επίσημα ο Στέργιος Πράπας.

Στον Κολοσσό Ρόδου θα συνεχίσει την καριέρα του ο Στέργιος Πράπας, με τους Ροδίτες να ανακοινώνουν και επίσημα την απόκτηση του Έλληνα γκαρντ/φόργουορντ.

Ο Πράπας ξεκίνησε τα πρώτα του μπασκετικά βήματα από τον Άρη, στη συνέχεια βρέθηκε στην ΑΕΚ και πλέον θα φορά τη φανέλα του Κολοσσού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Κολοσσού:

«Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Στέργιο Πράπα.
Ο Στέργιος Πράπας είναι γεννημένος στις 17 Φεβρουαρίου του 2002 στη Θεσσαλονίκη και με ύψος 1,98μ. αγωνίζεται ως γκαρντ/φόργουορντ.
Τα πρώτα του μπασκετικά βήματα τα έκανε στον Άρη, ενώ το 2017 μετακόμισε στην ΑΕΚ. Εκεί, έμεινε για τρία χρόνια, καθώς το καλοκαίρι του 2020 υπέγραψε στον Τρίτωνα. Φέτος, στο πρωτάθλημα της Α2 είχε κατά μέσο όρο 3,8 πόντους και 2 ριμπάουντ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Στέργιος Πράπας στο www.kolossosbc.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που μου δίνεται αυτή η ευκαιρία και είναι τιμή για μένα που θα παίξω στον Κολοσσό H Hotels. Για μένα είναι μία ευκαιρία που πρέπει και θέλω να την αξιοποιήσω. Έχω πολλή όρεξη για να δουλέψω. Επίσης, θα ήθελα πολύ να ευχαριστήσω τον κόουτς Καντζούρη, αλλά και τη διοίκηση της ομάδας για την εμπιστοσύνη τους και για τη μεγάλη πρόκληση που θα έχω μπροστά μου. Εύχομαι να έχουμε μία καλή συνεργασία και όλα να πάνε καλά».]

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ