Παναθηναϊκός: Οριστικά στα πράσινα ο Μέικον

Παναθηναϊκός: Οριστικά στα πράσινα ο Μέικον

Παίκτης του Παναθηναϊκού για τα επόμενα δύο χρόνια θα είναι ο Ντάριλ Μέικον, έχοντας συμφωνήσει σε 2ετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους "πράσινους"

Λένε ότι όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά. Οι φήμες που ήθελαν τον Ντάριλ Μέικον να είναι κοντά στο να φορέσει την φανέλα του Παναθηναϊκού είναι κοντά στο να γίνουν πραγματικότητα.

Ο Αμερικάνος γκαρντ έχει συμφωνήσει με την διοίκηση των «πρασίνων» για διετές συμβόλαιο(1+1), με απολαβές που θα κυμαίνονται μεταξύ 250.000 και 300.000 τον χρόνο, και το μόνο που απομένει για την επισημοποίηση της μεταγραφής είναι η ανακοίνωση.

Για την ολοκλήρωση της μεταγραφής φαίνεται να άναψε το πράσινο φως ο coach Πρίφτης, ύστερα και από την καταπληκτική σεζόν του παίκτη με την φανέλα της ΑΕΚ, την περασμένη σεζόν.

Ο προπονητής του Παναθηναικού βάζει λοιπόν άλλο ένα όπλο στην επιθετική του φαρέτρα, με τον Μέικον να αναμένεται να έχει τον ρόλο του 6ου παίκτη στο rotation του Δημήτρη Πρίφτη, συνθέτοντας ένα εκρηκτικό δίδυμο με τον Νεμάνια Νέντοβιτς στην θέση του σούτινγκ γκαρντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ