Πλησιάζει στην ΑΕΚ ο Μπράιαν Ανγκόλα (vids)

Πλησιάζει στην ΑΕΚ ο Μπράιαν Ανγκόλα (vids)

Την περίπτωση του Κολομβιανού, Μπράιαν Ανγκόλα, φαίνεται πως εξετάζει η ΑΕΚ, με τις δύο πλευρές να βρίσκονται κοντά σε συμφωνία.

Η μπασκετική ΑΕΚ ετοιμάζει την επόμενη της μέρα, με τον Στέφανο Δέδα να έχει ξεκινήσει ήδη δουλειά και να βρίσκεται σε επαφές με υποψήφιους παίκτες που θα ενισχύσουν το ρόστερ των «κιτρινόμαυρων».

Ένα από τα ονόματα που αρέσουν πολύ στην Ένωση είναι αυτό του Μπράιαν Ανγκόλα, ο οποίος τελείωσε τη σεζόν στο πρωτάθλημα του Ισραήλ, με τη φανέλα της Ιρόνι Νες Ζιόνα, με την οποία κατέκτησε και το FIBA Europe Cup.

Ο Κολομβιανός αγωνίζεται στις θέσεις «2» και «3», έχει ύψος 1,98μ, είναι 27 ετών και πραγματοποίησε μια πολύ καλή σεζόν με την Ιρόνι, φτάνοντας ,πέραν της κατάκτησης του Europe Cup, μέχρι τα προημιτελικά του πρωταθλήματος όπου αποκλείστηκε με 2-1 από τη Χάποελ Χολόν του Στέφανου Δέδα!

Πέρυσι ο Ανγκόλα ξεκίνησε τη χρονιά στην Παρτίζαν Βελιγραδίου, παίζοντας μόνο για δύο παιχνίδια, και στη συνέχεια βρέθηκε στο Ισραήλ για λογαριασμό της Ιρόνι Νες Ζιόνα, καταγράφοντας στο πρωτάθλημα 18,7 πόντους (31,8% τρίποντα), 7,1 ριμπάουντ, 3,4 ασίστ, 1,3 κλεψίματα και 2,3 λάθη ανά 33,1 λεπτά συμμετοχής, ενώ στην Ευρώπη μέτρησε 15 πόντους (79,4% βολές, 36,7% δίποντα και 35,9% τρίποντα), 6,1 ριμπάουντ, 4,3 ασίστ, 2 κλεψίματα και 17,3 στην αξιολόγηση σε 33,7 λεπτά.

Φυσικά και να κλείσει ο παίκτης, η ΑΕΚ θα πρέπει πρώτα να τακτοποιήσει τα ban που της έχουν επιβληθεί από τη FIBA, ώστε να μπορέσει να ανακοινώσει τον Κολομβιανό, όπως και τον Στέφαν Γέλοβατς που έχει ήδη υπογράψει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ