Γουότερς : «Η καλύτερη χρονιά της καριέρας μου στον Άρη»

Γουότερς : «Η καλύτερη χρονιά της καριέρας μου στον Άρη»

Για τον Αρη, αλλά και το ματς της Καρσίγιακα με τον ΠΑΟΚ, μίλησε ο πρώην γκαρντ των κίτρινων.

Ο Ντόμινικ Γουότερς ήρθε ξανά στην Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ ως παίκτης της Καρσίγιακα. Ο Αμερικανός γκαρντ μίλησε στο Yellow Radio και αναφέρθηκε στην παρουσία του στον Αρη, λέγοντας οτι στον αυτοκράτορα βίωσε την καλύτερη χρόνια του.

Αναλυτικά όσα είπε:

Το σχόλιο του για το παιχνίδι:

Ήταν ένα δύσκολο- σκληρό παιχνίδι. Ωραία ατμόσφαιρα. Ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο παιχνίδι για μας. Τελείωσε το πρώτο παιχνίδι. Είναι ένας δύσκολος αγώνας 80 λεπτών. Τελείωσαν τα πρώτα 40. Ήταν πολύ σημαντικό να τελειώσουμε το παιχνίδι δυνατοί και πλέον να σκεφτόμαστε τα υπόλοιπα λεπτά στην έδρα μας, στην Σμύρνη, σε ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι.

Όσων αφορά στο ότι δεν είχε καλή απόδοση και στο ότι σε αυτό το γήπεδο παίζει καλύτερα όταν φοράει κιτρινόμαυρη φανέλα είπε:

Ναι αλλά είναι, εντελώς διαφορετικά παιχνίδια. Διαφορετικές ομάδες, διαφορετικές τακτικές, διαφορετικοί προπονητές. Αυτά τα ευχάριστα συνέβησαν πριν από δύο χρόνια.

Για το τι θυμάται από πέρασμα του από τον Άρη είπε:

Βέβαια τα θυμάμαι… Όλα! Ήταν τα καλύτερα χρόνια της μπασκετικής μου καριέρας. Είχαμε μια καλή ομάδα, αλλά και δεμένη. Ήταν πολύ ωραία στην Θεσσαλονίκη. Τα θυμάμαι όλα με χαρά.

Για το αν έχει κρατήσει επαφή με κάποιους συμπαίκτες από τον Άρη είπε:

Ναι, φυσικά. Πολλοί από εκείνη την ομάδα έχουμε διατηρήσει επαφή. Με τον Βασίλη Ξανθόπουλο, Βρισκόμαστε με τον Οκάρο (Γουάιτ) το καλοκαίρι, με τον Τζεμέλ Χαγκινς μίλησα την προηγούμενη εβδομάδα, κρατάω επαφή με πολλά παιδιά, από εκείνη την ομάδα. Έχουμε πολύ καλή σχέση.

Για το αν έχει κρατήσει επαφή με τον Δημήτρη Πρίφτη είπε:

Ναι και με αυτούς. Ο κόουτς Πριφτής μου έστειλε μήνυμα σήμερα, όπως και ο τότε βοηθός του, Σάββας Καμπερίδης. Είναι πολύ κοντά μου, τους νιώθω σαν οικογένεια.

Για το αν γνωρίζει για τα οικονομικά και διοικητικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Άρης είπε:

Για τα περισσότερα ενημερώθηκα, χθες το βράδυ, Μου τα είπε ο ατζέντης μου. Είναι δύσκολα μου είπε. Στεναχωρήθηκα, αρκετά. Στην καρδιά μου είμαι Αρης και με στενοχώρησε αυτό που άκουσα. Εύχομαι και ελπίζω να αποφύγει, σύντομα τα προβλήματα και στην συνέχεια να πάει καλύτερα.

Στο αν θα ερχόταν να παίξει στον Άρη χωρίς λεφτά είπε:

Όχι ευχαριστώ. Έχω παιδιά τώρα και χρειάζομαι τα χρήματα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ