Άρης : Διαλύθηκε η 5μελης επιτροπή, έκτακτο συμβούλιο βετεράνων

Άρης : Διαλύθηκε η 5μελης επιτροπή, έκτακτο συμβούλιο βετεράνων

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις για τον μπασκετικό Άρη.

Την διάλυση της πενταμελούς επιτροπής (Ψηφίδης, Γρόλλιος, Αρβανίτης, Καπάζογλου, Ζεϊμπέκης) αποφάσισε στην χθεσινή (7/3) συνάντηση του ΑΣ Άρης με την ομάδα των στελεχών που έτρεχε για τις ανάγκες τις ΚΑΕ  το τελευταίο διάστημα.

Πλέον την καλαθοσφαιρική εταιρεία θα τρέχει ο Ερασιτέχνης, ο οποίος θα είναι εκείνος που θα αποφασίσει για τις κινήσεις που θα γίνουν. Φυσικά ορατό είναι και το ενδεχόμενο της διοίκησης πρωτοδικείου, όπως άλλωστε συζητήθηκε και στη συνάντηση της Τρίτης.

Επίσης εντός της ημέρας αναμένεται και η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη σχετικά με τα αποτελέσματα της συνάντησης, αλλά και τις κινήσεις που θα ακολουθήσουν

Έκτακτο συμβούλιο των βετεράνων μπάσκετ για την ΚΑΕ Άρης

Εξάλλου, το διοικητικό συμβούλιο των παλαίμαχων καλαθοσφαιριστών συγκάλεσε για σήμερα Τετάρτη και ώρα 15:00 έκτακτη συνεδρίαση.

Σε αυτήν θα συζητηθούν οι εξελίξεις στην κιτρινόμαυρη ΚΑΕ, καθώς ο Νίκος Λάσκαρης εξακολουθεί να μη δίνει σημεία «ζωής».

Επίσχεση σε Μουσείο και μπουτίκ!

Συνεχίζονται τα οξύτατα προβλήματα δυσλειτουργίας της ΚΑΕ. Συγκεκριμένα, μετά την απόφαση για επίσχεση εργασίας από τους υπαλλήλους της, σήμερα ξεκίνησαν επίσχεση και οι υπάλληλοι του Μουσείου μπάσκετ, αλλά και της μπουτίκ! Σίγουρα πολύ άσχημες εικόνες για μια ομάδα με τεράστια ιστορία όπως ο μπασκετικός Άρης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ