Στο στόχαστρο της ΑΕΚ ο Κίνο Κολόμ (vids)

Στο στόχαστρο της ΑΕΚ ο Κίνο Κολόμ (vids)

Μια πολύ δυνατή μεταγραφή προσπαθεί να ολοκληρώσει η ΑΕΚ που βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον διεθνή Ισπανό, Κίνο Κολόμ.

Κοντά σε μια πολύ σημαντική μεταγραφή φαίνεται πως είναι η ΑΕΚ η οποία βρίσκεται σε συζητήσεις με τον διεθνή Ισπανό, Κίνο Κολόμ. Ο 33χρονος γκαρντ, που ξεκίνησε την περσινή σεζόν με τον Ερυθρό Αστέρα και την ολοκλήρωσε στην Μπασκόνια, έχει ισπανικό διαβατήριο και μεγάλη εμπειρία από τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και την Euroleague.

O Στέφανος Δέδας γνωρίζει πολύ καλά τον παίκτη αφού έχει συνεργαστεί μαζί του στην τουρκική Μπαχτσεσεχίρ. Μάλιστα η ΑΕΚ είχε προσπαθήσει να τον φέρει και πριν πέντε χρόνια, όταν προπονητής ήταν ο Γιούρι Ζντοβντς.

Ο Κολόμ έχει ύψος 1.88 και το 2019 βρισκόταν στο ρόστερ της Ισπανίας που κατέκτησε το Μουντομπάσκετ. Δεν είναι εύκολη περίπτωση αλλά η ΑΕΚ ελπίζει ότι θα καταφέρει να τον ντύσει στα κιτρινόμαυρα, πραγματοποιώντας μια πολύ δυνατή μεταγραφή. Θυμίζουμε ότι η Ένωση έχει έρθει ήδη σε συμφωνία με τους Έρικ Γκρίφιν, Χουάν Πάμπλο Βαουλέτ και Στέφαν Γέλοβατς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ