Στην ΑΕΚ ο Παππάς! (Vids)

Στην ΑΕΚ ο Παππάς! (Vids)

Επιστροφή στην Ελλάδα για τον Νίκο Παππά που συμφώνησε με την ΑΕΚ και θα υπογράψει συμβόλαιο για 1+1 χρόνια.

Μεταγραφικό μπαμ από την ΑΕΚ που ήρθε συμφωνία για την απόκτηση του Νίκου Παππά. Ο 31χρονος γκαρντ επιστρέφει στην Ελλάδα, για λογαριασμό της Ένωσης, με την οποία αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο για 1+1 χρόνια.

Ο Παππάς αποτελούσε διακαή πόθο του Μάκη Αγγελόπουλου από την περσινή σεζόν ωστόσο η περίπτωσή του δεν προχώρησε αφού δεν υπήρχε η σύμφωνη γνώμη από τον Ηλία Παπαθεοδώρου και το επιτελείο του. Ο Στέφανος Δέδας, αντίθετα, θέλει πολύ τον Παππά κι έτσι άνοιξε ο δρόμος για να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού.

Μετά από επτά χρόνια παρουσίας στους «πράσινους», το καλοκαίρι του 2020 ο Παππάς αποχώρησε από την ομάδα έχοντας κερδίσει σε αυτό το διάστημα δέκα τίτλους. Τον Σεπτέμβρη του ίδιου έτους υπέγραψε στη Χάποελ Ιερουσαλή για το Final 8 του BCL στην Αθήνα και αγωνίστηκε στο παιχνίδι με την Μπούργος, όπου η ομάδα του ηττήθηκε με 92-65 και αποκλείστηκε. Μετά το ματς ο Παππάς ανακοίνωσε την αποχώρησή του.

Τον Φεβρουάριο του 2021 πήγε στην πολωνική Ζιελόνα Γκόρα αλλά στις 5 Μαρτίου και στο παιχνίδι με την Άνβιλ στάθηκε πολύ άτυχος αφού υπέστη ρήξη αχίλλειου τένοντα και έμεινε εκτός για πολλούς μήνες. Πλέον έχει αποθεραπευτεί πλήρως και είναι έτοιμος για την επιστροφή του στα παρκέ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ