ΑΕΚ: «Ψήνεται» η επιστροφή του Μάνι Χάρις

ΑΕΚ: «Ψήνεται» η επιστροφή του Μάνι Χάρις

Με εισήγηση του Στέφανου Δέδα, ο οποίος έχει συνεργαστεί δυο φορές με τον Αμερικανό, ο Μάκης Αγγελόπουλος προσπαθεί να ξαναφέρει στη Βασίλισσα τον MVP του Basketball Champions League του 2018.

Την επιστροφή του Μάνι Χάρις προσπαθεί να πετύχει η ΑΕΚ, με τον Αμερικάνο άσο να αποτελεί «καψούρα» του προέδρου της ομάδας Μάκη Αγγελόπουλου. Ο Χάρις είναι από τους λίγους ξένους παίκτες που δέθηκαν με τον κόσμο της ομάδας. Πέρα από το συναισθηματικό όμως ο προπονητής της ΑΕΚ, Στέφανος Δέδας έχει εισηγηθεί την απόκτησή του, εκτιμώντας το τεράστιο ταλέντο του Αμερικανού γκαρντ.

Στα 31 του πλέον ο μεγάλος Αμερικανός σκόρερ, με τον οποίο η ΑΕΚ κατέκτησε το BCL τη σεζόν 17/18, παίζει με μεγάλη άνεση και στην θέση 2 και στο 3. Μάλιστα ο Χάρις έχει συνεργαστεί με τον Στέφανο Δέδα στην τουρκική Μπαχτσετσεχίρ αλλά και στη Χολόν και τα στοιχεία που διαθέτει είναι αυτά που εκτιμάει ο Έλληνας τεχνικός.

Πέραν από το σκοράρισμα βεβαίως, ο Χάρις, βοηθά και στο ριμπάουντ, εξαιτίας της αθλητικότητάς του, και αυτό είναι κάτι που το ζητά ο Στέφανος Δέδας από τους γκαρντ του.

Ο Χάρις αγωνίστηκε πέρσι στην Κίνα και στους Shandong Heroes και η επιστροφή του στην ΑΕΚ έχει μπει στην τελική της ευθεία, με τον Μάκη Αγγελόπουλο να χειρίζεται προσωπικά το ζήτημα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ