Παναθηναϊκός: Έχει ήδη έτοιμο το Plan B

Παναθηναϊκός: Έχει ήδη έτοιμο το Plan B

Τον Νάιτζελ Χέιζ θα «κυνηγήσει» ο Παναθηναϊκός, σε περίπτωση που ο Μάριο Χεζόνια δώσει αρνητική απάντηση στην πρόταση του τριφυλλιού.

Ο Παναθηναϊκός θέλει να κρατήσει τον Μάριο Χεζόνια στο ρόστερ της ομάδας και έχει προτείνει στον Κροάτη διετή επέκταση συμβολαίου, με συνολικές απολαβές που θα φτάνουν τα δύο εκατομμύρια ευρώ.

Ο Χεζόνια δεν έχει δώσει ακόμα την απάντηση του, με τον ατζέντη του παίκτη να έχει ζητήσει περισσότερο χρόνο, καθώς υπάρχουν και άλλες προτάσεις πάνω στο τραπέζι για τον «πελάτη» του.

Ο Παναθηναϊκός θέλει να είναι προετοιμασμένος και στο άσχημο σενάριο της απόρριψης της πρότασής του από τον Κροάτη και για αυτό έχει ήδη ετοιμάσει το Plan B. Το τριφύλλι θα επιδιώξει την υπογραφή του Αμερικανού πάουερ φόργουορντ, Νάιτζελ Χέιζ, με τις συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές να έχουν ήδη ξεκινήσει.

Ο 27χρονος αγωνίστηκε τα δύο τελευταία χρόνια με την Ζαλγκίρις Κάουνας, μετρώντας σε 33 εμφανίσεις της περσινής σεζόν στην Euroleague, 9,5 πόντους και 3,9 ριμπάουντ, σουτάροντας με 44,3% σε δίποντα και τρίποντα.

Ο Δημήτρης Πρίφτης επιθυμεί να έχει σύντομα κοντά του τον παίκτη που θα πλαισιώσει τον Οκάρο Γουάιτ στην θέση «4» και δεν δείχνει διατεθειμένος να περιμένει πολύ τον Μάριο Χεζόνια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ