Eπιβεβαίωση Ραζνάτοβιτς: Στον Παναθηναϊκό ο Ντιαλό

Eπιβεβαίωση Ραζνάτοβιτς: Στον Παναθηναϊκό ο Ντιαλό

Όπως ανακοίνωσε ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς, ο Αλφα Ντιαλό του Λαυρίου έχει υπογράψει στον Παναθηνϊκό

Παίκτης του Παναθηναϊκού είναι ο Άλφα Ντιαλό. Όπως έκανε γνωστό, με ανάρτηση του στο Twitter ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς ο 23άχρονος σμολ φόργουορντ έχει υπογράψει στην ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη.

Ο Αμερικανός παίκτης την περασμένη χρονιά εντυπωσίασε στην Basket League με την φανέλα του Λαυρίο, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις, βοηθώντας την ομάδα του Χρήστο Σερέλη να φτάσει μέχρι τους τελικούς του πρωταθλήματος.

Η συμφωνία μεταξύ των δυο πλευρών είναι για τρία χρόνια, με τους Πράσινους να δίνουν τον Ντιαλό την πρώτη χρονιά ως δανεικό (το Λαυρίο επιθυμεί να τον κρατήσει) για να συλλέξει εμπειρίες, με το Τριφύλλι να αξιολογεί συνεχώς την πορεία του παίκτη, με σκοπό να ενταχθεί στο ρόστερ του.

Ο Ντιαλό τελείωσε την περασμένη χρονιά με 12,5 πόντους με 56% στα δίποντα, 41% στα τρίποντα και 65% στις βολές, 5,5 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 1,3 κλεψίματα και 2 λάθη σε 30 λεπτά κατά μέσο όρο. Είναι ένας παίκτης με πλούσια αθλητικά προσόντα, αγωνίζεται ως καθαρό 3άρι, ενώ μπορεί να βοηθήσει και στην θέση «4» λόγω του ύψους του (2.01μ)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ