Αρης: Εκδικάστηκε η προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ, μάρτυρας υπεράσπισης ο Γιαννάκης

Αρης: Εκδικάστηκε η προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ, μάρτυρας υπεράσπισης ο Γιαννάκης

Εναντίον της πρωτόδικης απόφασης της τιμωρίας των δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών που επιβλήθηκε για τα όσα συνέβησαν στο ματς με το Λαύριο. Ως την Παρασκευή η απόφαση για το αν θα εκπέσει η ποινή ώστε το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ να πραγματοποιηθεί με τον κόσμο του Αρη.

Εκδικάστηκε από το ΑΣΕΑΔ η προσφυγή του Άρη κατά της πρωτόδικης απόφασης με την οποία η κίτρινη ΚΑΕ είχε τιμωρηθεί με δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών για τα όσα συνέβησαν στο ματς με το Λαύριο.

Τους κίτρινους εκπροσώπησαν οι νομικοί Σπύρος Χριστοφορίδης και Χρήστος Γρόλλιος, ενώ το «παρών» έδωσε και ο Παναγιώτης Γιαννάκης, ο οποίος είχε ρόλο μάρτυρα υπέρ φυσικά του Άρη.

Ο Ελληνας τεχνικός, προσπάθησε να εξηγήσει στο δικαστήριο ότι τίποτα το δυσφημιστικό  για το άθλημα δε συνέβη στο εν λόγω ματς. Γενικότερα με την προσωπικότητά και τα επιχειρήματά του, ο δράκος έκανε ό,τι μπορούσε προκειμένου η ποινή να εξαλειφθεί και το προσεχές ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ την ερχόμενη Κυριακή, να διεξαχθεί κανονικά με κόσμο.

Φυσικά και οι νομικοί του Άρη παρουσίασαν στοιχεία προσπαθώντας να αποδείξουν ότι οι ποινή κεκλεισμένων των θυρών που επεβλήθη, ήταν κάτι παραπάνω από υπεροβολική.

Πλέον αναμένουμε την απόφαση του ΑΣΕΑΔ, που θα βγει είτε σήμερα, είτε το πιο πιθανό στη διάρκεια της αυριανής ημέρας.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ