Δικαίωση για τον Άρη, με κόσμο το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ!

Δικαίωση για τον Άρη, με κόσμο το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ!

Εξαλείφθηκε η ποινή τιμωρίας των δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών που πρωτόδικα είχε επιβληθεί στην ΚΑΕ Άρης για τη συμπεριφορά των οπαδών της στο ματς με το Λαύριο.

Με κόσμο θα διεξαχθεί το ντέρμπι του Άρη με τον ΠΑΟΚ την ερχόμενη Κυριακή (11/3, 17:00-ΕΡΤ1) στο Nick Galis Hall για την 18η αγωνιστική της Basket League. Το ΑΣΕΑΔ έκανε δεκτή την έφεση της κίτρινης ΚΑΕ, αφαιρώντας την ποινή των δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών, καθώς επίσης και του προστίμου των 3,500 ευρώ που πρωτόδικα είχε επιβληθεί στον αυτοκράτορα.

Συγκεκριμένα η ποινή μειώθηκε στα 1.000 ευρώ, ενώ το ματς με τον δικέφαλο θα γίνει κανονικά με την παρουσία οπαδών των κίτρινων.

Το δικαστήριο έκανε δεκτά τα επιχειρήματα των νομικών του Άρη, Χρήστου Γρόλλιου και Σπύρου Χριστοφορίδη, ενώ σημαντική συμβολή είχε και η παρέμβαση του Παναγιώτη Γιαννάκη που παρέστη ως μάρτυρας υπεράσπισης.

Καταλυτικό ρόλο ωστόσο έπαιξε και η παρουσία εκπροσώπου του Λαυρίου, που κατέθεσε υπέρ της ΚΑΕ Άρης. Ο λόγος για τον νομικό σύμβουλο Άρη Λυχναρά που σημείωσε πως ;όσα έγραψαν οι τρεις διαιτητές στο φύλλο αγώνα ήταν υπερβολικά. Συγκεκριμένα, τόνισε πως δεν έγινε κάτι δυσφημιστικό για το άθλημα, πέρα από μία ένταση που προκλήθηκε μεταξύ των παικτών, μετά από μια άτσαλη πτώση του παίκτη του Λαυρίου Μουρ στο παρκέ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ