Ο Χεζόνια αρνήθηκε τον Παναθηναϊκό για την Ούνικς Καζάν – «Κατηγορήστε εμένα…» (pics)

Ο Χεζόνια αρνήθηκε τον Παναθηναϊκό για την Ούνικς Καζάν – «Κατηγορήστε εμένα…» (pics)

Ο Μάριο Χεζόνια δεν συνεχίζει στον Παναθηναϊκό, με τον Κροάτη σούπερ σταρ να οδεύει στην Ρωσία και στην Ούνικς Καζάν - Το μήνυμα του προς τον κόσμο του Παναθηναϊκού.

Ο Παναθηναϊκός είχε την προτεραιότητα να διατηρήσει τον Μάριο Χεζόνια στο ρόστερ του. Η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη κατέθεσε την τελική πρόταση στον Χεζόνια, ωστόσο, ο Κροάτης απάντησε αρνητικά. Οι δύο πλευρές βρίσκονταν σε επαφές εδώ και μέρες, με στόχο να ανανεώσουν τη συνεργασία τους αλλά η χρυσή τομή δεν βρέθηκε ποτέ.

Πλέον, ο Κροάτης σούπερ σταρ δεν θα συνεχίσει στους Πράσινους και ήδη δημοσιεύματα κάνουν λόγο για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Πιο συγκεκριμένα η κροατική ιστοσελίδα «vecernji.hr» αναφέρει ότι ο Super Mario είναι κοντά σε συμφωνία με την Ούνικς Καζάν, με την ρώσικη ομάδα να βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Μπαρτσελόνα αναφορικά με το buy out του των 400 χιλιάδων.

Αν ολοκληρωθεί το deal της Ούνικς με τον Χεζόνια, τότε ο Κροάτης φόργουορντ θα συναντήσει στη Ρωσία τον άλλοτε προπονητή του στην εθνική ομάδα, Βέλιμιρ Περάσοβιτς. Πάντως από την πλευρά του ο Χεζόνια πήρε θέση για το διαζύγιο του από τον Παναθηναϊκό, τονίζοντας ότι απογοήτευσε την ομάδα για το γεγονός που δεν ανανέωσε.

Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Δεν είναι ανόητοι φίλε, είναι αληθινοί. Δεν θέλω να κατηγορήσει κανένας την ομάδα μας, τον Παναθηναϊκό. Κατηγορήστε εμένα, νιώθω ότι τους απογοήτευσα όλους επειδή δεν μπορούσα να αποφασίσω και τώρα δεν μπορώ να επιλέξω με βάση την καρδιά μου. Δεν θα μπω ποτέ στην Ελλάδα με άλλη φανέλα και δεν θα παίξω ποτέ κόντρα στον Παναθηναϊκό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ