Προμηθέας: «Ψήνεται» η επιστροφή Γκίκα

Προμηθέας: «Ψήνεται» η επιστροφή Γκίκα

Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις και ο διεθνής γκαρντ είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει στην ομάδα της Πάτρας.

Το κεφάλαιο ΑΕΚ έκλεισε για τον Νίκο Γκίκα, με τον διεθνή γκαρντ να ψάχνει πλέον τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Μετά από δύο χρόνια στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο, ο 30χρονος γκαρντ ολοκλήρωσε τη συνεργασία του με την Ενωση και αναζητά την επόμενη μπασκετική του στέγη. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο έμπειρος γκαρντ μετά την αποχώρησή του από την ΑΕΚ, δέχθηκε πρόταση από τον Προμηθέα και βρίσκεται σε συζητήσεις με τους ανθρώπους της ομάδας της Πάτρας, προκειμένου να επιστρέψει στον σύλλογο της Αχαΐας.

Οι επαφές των δύο πλευρές είναι σε προχωρημένο στάδιο και είναι πολύ πιθανό ο Νίκος Γκίκας να επιστρέψει στον Προμηθέα, στον οποίο αγωνίστηκε την τριετία 2016-2019. Προς το παρόν δεν υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, αλλά όπως όλα δείχνουν είναι θέμα χρόνου να δώσουν τα χέρια και να οριστικοποιηθεί η επιστροφή του 30χρονου άσου.

Ο Γκίκας πέρσι έπαιξε σε 25 παιχνίδια στην Basket League και είχε 6,9 πόντους και 2,5 ασίστ μέσο όρο, ενώ σε 9 συμμετοχές στο BCL μέτρησε 5,1 πόντους και 3,8 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ