Σχίζας: «Τιμή μου που θα φορέσω τη φανέλα του Άρη»

Σχίζας: «Τιμή μου που θα φορέσω τη φανέλα του Άρη»

Ο Σταύρος Σχίζας μίλησε για τη μετακίνηση του στον Άρη, τονίζοντας πως είναι τιμή του να φορέσει τη φανέλα της ομάδας.

Ο Σταύρος Σχίζας θα βρεθεί στον Άρη τη νέα αγωνιστική περίοδο, με τον Έλληνα παίκτη να μιλά για την επιλογή του να ντυθεί στα «κιτρινόμαυρα».

Αρχικά τόνισε πως είναι τιμή του να φορέσει τη φανέλα της ομάδας, ενώ επισήμανε όλοι στον σύλλογο θέλουν τον κόσμο να βρεθεί στο πλευρό τους.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Σταύρος Σχίζας:

Για τη μετακίνηση του στον Άρη: «Ο Άρης είναι μια μεγάλη ομάδα με πολύ πλούσια ιστορία και είναι τιμή μου να φορέσω τη φανέλα του. Είμαι χαρούμενος και ενθουσιασμένος για τη συμφωνία μου με την ομάδα. Εδώ και χρόνια προσπαθώ να συνεργαστώ με τον Γιάννη Καστρίτη και φέτος ήταν οι ιδανικές συνθήκες για να γίνει αυτό, οπότε είμαι διπλά χαρούμενος».

Για τον «νέο» Άρη: «Περιμένουμε τις επόμενες κινήσεις, όμως είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε ένα καλό υλικό. Πιστεύω ότι θα γίνουν οι σωστές επιλογές και θα δημιουργηθεί μια δυνατή και μαχητική ομάδα, η οποία θα παλεύει σε κάθε αγώνα, ώστε ο Αρης να φτάσει όσο πιο ψηλά μπορεί».

Για το τι παίκτης είναι: «Είμαι ένας παίκτης που τα δίνει όλα στο παρκέ. Θα κάνω ό,τι μου ζητήσει ο κόουτς και μπορώ να υποσχεθώ ότι θα τα δώσω όλα για τον Αρη».

Για το «Nick Galis Hall»: «Όλοι ξέρουμε τι σημαίνει ένα γεμάτο Παλέ. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, για να μας δώσει την απαραίτητη ώθηση κι εμείς θα κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για να τον ευχαριστήσουμε.

Για τη Θεσσαλονίκη: «Μου αρέσει πολύ η Θεσσαλονίκη. Μένω εδώ τα τελευταία τρία χρόνια και χαίρομαι που θα συνεχίσω να το κάνω».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ