Ηρακλής: Συμφώνησε με Παπαδάκη

Ηρακλής: Συμφώνησε με Παπαδάκη

Ο Κώστας Παπαδάκης θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ηρακλή, καθώς τα βρήκε σε όλα με την ομάδα της Θεσσαλονίκης και από την νέα σεζόν θα αγωνίζεται με την φανέλα του Γηραιού.

Δυναμικά έχει μπει ο Ηρακλής στο μεταγραφικό παζάρι, αφού μετά τους Κουζέλογλου και Γ. Αγραβάνη, έκανε μια ακόμα πολύ καλή κίνηση για την ενίσχυση του βασικού κορμού του.

Συμφώνησε με τον Κώστα Παπαδάκη, ο οποίος πριν από λίγες μέρες είχε μείνει ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό. Στον δρόμο του Έλληνα πόιντ γκαρντ θα βρεθεί πάλι ο Θανάσης Σκουρτόπουλος με τον οποίο είχε συνεργαστεί και στην Εθνική ομάδα.

Την περασμένη σεζόν οι «πράσινοι» τον είχαν παραχωρήσει δανεικό στην Λάρισα για να μπορέσει να πάρει περισσότερες ευκαιρίες. Την περσινή χρονιά στην Βasket League είχε 6,5 πόντους και 2,3 ασίστ κατά μέσο όρο.

Φέτος είχε κληθεί και στην Εθνική ομάδα στα «παράθυρα» για το Ευρωμπάσκετ του 2022. Μάλιστα είχε πετύχει και 11 πόντους με 3/3 τρίποντα και 2/2 βολές στο παιχνίδι απέναντι στην Λετονία και ήταν ένας εκ των κορυφαίων του αγώνα.

Ακόμα και ο Ρικ Πιτίνο του είχε καλέσει στην προεπιλογή του για το Προολυμπιακό τουρνουά της Βικτώρια στον Καναδά.

Όπως όλα δείχνουν ο Ηρακλής θα κινηθεί και για την απόκτηση του Γιάννη Αθηναίου που είναι και αυτός ελεύθερος με στόχο την ενίσχυση ακόμα περισσότερο του ελληνικού στοιχείου.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ