ΑΕΚ: Άρχισε η μετακόμιση προς… Άνω Λιόσια (pics)

ΑΕΚ: Άρχισε η μετακόμιση προς… Άνω Λιόσια (pics)

Στην ΑΕΚ μετρούν αντίστροφα για τη μετακίνησή τους από το ΟΑΚΑ στο κλειστό των Άνω Λιοσίων, με τη μετακόμιση να έχει ήδη ξεκινήσει.

Η ΑΕΚ έχει πάρει τη μεγάλη απόφαση να αφήσει το κλειστό του ΟΑΚΑ και να μετακομίσει σε αυτό των Άνω Λιοσίων, ώστε να ξεκινήσει μια νέα εποχή για τους «κιτρινόμαυρους».

Έτσι λοιπόν οι άνθρωποι της Ένωσης ξεκίνησαν ήδη τις διαδικασίες ώστε η εγκατάστασή τους στο νέο τους «σπίτι» να ολοκληρωθεί όσο το δυνατόν συντομότερα.

Η μετακόμιση λοιπόν άρχισε, με τα πρώτα αντικείμενα να μεταφέρονται από το «Νίκος Γκάλης» στα Άνω Λιόσια για να ξεκινήσει σιγά-σιγά να αποκτά κιτρινόμαυρο χρώμα.

Στην ΑΕΚ φρόντισαν να ενημερώσουν τους φίλους της ομάδας για αυτό, μέσω των social media, όπου ανήρτησαν κάποιες φωτογραφίες από τη μετακόμιση.

«Οι αναμνήσεις από το ΟΑΚΑ στο μυαλό και στην ψυχή μας και οι προσδοκίες για τα μελλοντικά ελπιδοφόρα και υψηλόφρονα στο νέο Σπίτι μας. Στην τελική ευθεία για το «ΠΑΛΑΤΙ» της «Βασίλισσας». Η ΑΕΚ ΒC ευχαριστεί την εταιρία «ΜΑΝΤΟΥΖΑΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ» και τους εργαζομένους της», ανέφερε το μήνυμα της Ένωσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ