Άρης : Αποχωρεί από τον Άρη ο Λάσκαρης, ολοκληρώνεται η διαδικασία μεταβίβασης των μετοχών

Άρης : Αποχωρεί από τον Άρη ο Λάσκαρης, ολοκληρώνεται η διαδικασία μεταβίβασης των μετοχών

Ο Νίκος Λάσκαρης φέρεται να βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με ομάδα επιχειρηματιών για τη μεταβίβαση των μετοχή του Άρη, κάτι που σαφέστατα αποτελεί ευχάριστο νέο για το μέλλον της ομάδας.

Ο Νίκος Λάσκαρης το τελευταίο διάστημα βρέθηκε σε ασφυκτικό κλοιό λόγω της καταστροφικής του δράσης στον Άρη, με τη διόγκωση των χρεών της και φυσικά της λαϊκής κατακραυγής.

Όπως φαίνεται η διαδικασία απεμπλοκής του Λάσκαρη από τις μετοχές του Άρη βρίσκεται στο τελικό στάδιο, καθώς Αρειανός επιχειρηματίας φέρεται να έχει έρθει σε συμφωνία με τον μέχρι πρότινος μεγαλομέτοχο της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Ο ενδιαφερόμενος εκπροσωπεί ομάδα επιχειρηματιών από Αθήνα και Θεσσαλονίκη και ίσως την ερχόμενη εβδομάδα να έρθουν και οι επίσημες ανακοινώσεις.

Εφόσον ολοκληρωθεί θετικά η υπόθεση της μεταβίβασης των μετοχών ο Άρης θα περάσει σε μια νέα εποχή, ενώ οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως ο ενδιαφερόμενος προτίθεται να έρθει σε επαφή με την ομάδα των Αρειανών επιχειρηματιών που είχαν καταθέσει πρόταση στον Λάσκαρη διά των Παναγιώτη Καπάζογλου-Παύλου Ζουλιάμη, με κοινό στόχο την σωτηρία της ΚΑΕ Άρης και τη συνένωση όλων των δυνάμεων του συλλόγου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ