Αγραβάνης: «Αποφασισμένος να βοηθήσω τον Ηρακλή»

Αγραβάνης: «Αποφασισμένος να βοηθήσω τον Ηρακλή»

Αποφασισμένος να πετύχει στον Ηρακλή τόνισε το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Γιάννης Αγραβάνης.

Ο Γιάννης Αγραβάνης την νέα χρονιά θα αγωνίζεται στον Ηρακλή και ο νεαρός γκαρντ-φόργουορντ έκανε τις πρώτες δηλώσεις του ως παίκτης του Γηραιού.

Ο 22άχρονος άσος μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ για τον κόουτς Σκουρτόπουλο, την μεταγραφή του στον Ηρακλή αλλά για τους προσωπικούς του στόχους με την ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο Γιάννης Αγραβάνης:

Για τη μεταγραφή του στον Ηρακλή: «Είμαι πολύ χαρούμενος και ευτυχισμένος, που θα παίξω στον Ηρακλή, μια πολύ ιστορική ομάδα, με πιστό κοινό. Πιστεύω πως είμαι έτοιμος και αποφασισμένος να βοηθήσω την ομάδα, να πετύχει τους στόχους της.Έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο η παρουσία του κόουτς Σκουρτόπουλου. Τον είχα προπονητή στην Εθνική ομάδα, σ’ ένα από τα «παράθυρα», ενόψει του Ευρωμπάσκετ και είχαμε πολύ καλή συνεργασία. Ο Ηρακλής είναι μια από τις πιο ανταγωνιστικές ομάδες, είναι μια ομάδα με υψηλούς στόχους και μόνο ψηλότερα μπορεί να βρεθεί τη νέα σεζόν».

Για τις προσδοκίες που έχει για τη νέα σεζόν: «Γνωρίζω ότι ο Ηρακλής θέλει να δημιουργήσει έναν δυνατό ελληνικό κορμό. Με κάποιους παίκτες του υπήρξα συμπαίκτης στις Εθνικές ομάδες.
Είναι παιδιά με κίνητρο και φιλοδοξίες και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για την ομάδα και τον κόσμο της. ο μόνο που μπορώ να πω είναι ότι θα δουλέψουμε όλοι σκληρά και θα παλεύουμε σε κάθε παιχνίδι για τη νίκη, προκειμένου να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας και θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να πετύχουμε όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες και να φέρουμε την ομάδα εκεί που πρέπει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ