Κίνηση – ματ με Ντόρσεϊ από τον Παναθηναϊκό!

Κίνηση – ματ με Ντόρσεϊ από τον Παναθηναϊκό!

Για «κατ' αρχήν συμφωνία Ντόρσεϊ - Παναθηναϊκού» κάνει λόγο δημοσίευμα της έγκυρης ισπανικής εφημερίδας «El Mundo Deportivo»

Η ανάγκη του Παναθηναϊκού να «μεγαλώσει» και να ψηλώσει ήταν πρόδηλη. Κανείς εκ των Ογκαστ, Βουγιούκα δεν μπορούσε να καλύψει το κενό του Γιάννη Μπουρούση και έτσι όπως φαίνεται, ο Τσάβι Πασκουάλ αποφάσισε να δυναμώσει το δυναμικό της ομάδας του με έναν σούπερ αθλητικό ψηλό, γνώστη του ελληνικού και του ευρωπαϊκού μπάσκετ: τον Τζόι Ντόρσεϊ!

Το θέμα αποκάλυψε η -πάντα έγκυρη σε θέματα Μπαρτσελόνα- ισπανική εφημερίδα «El Mundo Deportivo», επισημαίνοντας ότι ο Πασκουάλ μίλησε κατ’ ιδίαν και έφτασε σε κατ’ αρχήν συμφωνία με τον Ντόρσεϊ για συμβόλαιο έως το τέλος τηςε χρονιάς. Μάλιστα, οι Ισπανοί αναφέρουν το πρόβλημα του Παναθηναϊκού στη ρακέτα, το οποίο ο προπονητής των «πράσινων» θεωρεί ότι θα λύσει ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού.

Από πλευράς Παναθηναϊκού και από την πλευρά του παίκτηξ δεν επιβεβαιώνεται η συμφωνία, αλλά αυτή είναι η τακτική που ακολουθείται σε κάθε μεταγραφική υπόθεση όταν δεν έχουν «πέσει» ακόμη οι υπογραφές. Οπως και να έχει, πάντως, όλα δείχνουν ότι μέσα στις επόμενες μέρες-ώρες, ο Παναθηναϊκός θα αποκτήσει τον ψηλό που τόσο πολύ του έλειπε.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφέρουμε ότι στο δημοσίευμα της «El Mundo Deportivo» γίνεται ειδική μνεία στις… περιπέτειες της Μπαρτσελόνα με τον Αμερικανό σέντερ, αλλά και στην οικονομική «λύτρωση» που προσφέρει στον σύλλογο η αναμενόμενη συμφωνία του παίκτη με τον Παναθηναϊκό.

Ο Ντόρσεϊ έχει να παίρνει 1.5 εκατ. ευρώ από τους Καταλανούς μετά από προσφυγή που είδε καταθέσει, διεκδικώντας τα χρήματα του 2ετούς συμβολαίου που ήταν σε ισχύ και διεκόπη μονομερώς από τους «μπλαουγκράνα». Το δικαστήριο της Βαρκελώνης δικαίωσε τον παίκτη και του επιδίκασε εν λόγω ποσό, το οποιο αφορούσε στις απολαβές που θα είχε εάν εξαντλούσε το διετές συμβόλαιο που είχε υπογράψει το 2016, αλλά και τα δικαστικά έξοδα, 25.000 ευρώ.

Εάν, λοιπόν, όπως όλα δείχνουν, ο Παναθηναϊκός τα βρει με τον Ντόρσεϊ συμβόλαιο αυτομάτως η Μπάρτσα πιθανότατα δεν θα χρειαστεί να πληρώσει το σύνολο του ποσού, αλλά μόνο ένα ποσό από το 1,5 εκατ. ευρώ. Μάλιστα, συνυπολογίζοντας το γεγονός ότι ο δεύτερος χρόνος του Ντόρσεϊ στη Βαρκελώνη προέβλεπε απολεβές ύψους 1,2 εκατ. ευρώ, γίνεται αντιληπτό ότι το ποσό που θα γλιτώσουν οι Καταλανοί θα είναι πολύ μεγάλο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ