Καμπερίδης – «Ο κόσμος του ΠΑΟΚ με έχει ήδη αγκαλιάσει»

Καμπερίδης – «Ο κόσμος του ΠΑΟΚ με έχει ήδη αγκαλιάσει»

Ο Μιχάλης Καμπερίδης μίλησε για τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ και σχολίασε την αγάπη που του έχει δείξει ο κόσμος της νέας του ομάδας.

Στη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ αναφέρθηκε ο Μιχάλης Καμπερίδης και σχολίασε μεταξύ άλλων την αγάπη που του έχει δείξει ο κόσμος της νέας του ομάδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τη συνύπαρξη με τον αδερφό του: «Είναι φοβερό συναίσθημα το ότι θα είμαστε όλο το χρόνο μαζί. Το περίμενα αρκετά χρόνια και πλέον έγινε πραγματικότητα. Η αλήθεια είναι ότι ταιριάζουμε σαν συμπαίκτες με το στυλ παιχνιδιού μας και στις δυο πλευρές του παρκέ».

Για τη συνεργασία του με τον Λυκογιάννη: «Με τον coach Λυκογιάννη έχουμε συνεργαστεί ξανά στον Χολαργό σε μια εξαιρετική χρονιά, όπου η ομάδα έφτασε μέχρι τα playoffs. Ξέρω τι ζητάει η ομάδα από μένα αλλά και ο coach. Πιστεύω πως θα κάνουμε άλλη μια καλή χρονιά μαζί».

Για το τι περιμένει από τη νέα σεζόν: «Να μπούμε στο γήπεδο και μέρα με τη μέρα από τις προπονήσεις και τους αγώνες να βελτιωνόμαστε σαν σύνολο. Να υπάρχει υγεία ώστε η ομάδα να βγάζει τη μαχητικότητα που πρέπει για να έρθουν τα θετικά αποτελέσματα σε Ελλάδα και Ευρώπη».

Για τον κόσμο του ΠΑΟΚ: «Σίγουρα η περασμένη χρονιά ήταν δύσκολη χωρίς τους φιλάθλους και τα γήπεδα άδεια λόγο του κορωνοϊού. Θεωρώ πως ο κόσμος του ΠΑΟΚ ανυπομονεί να ξεκινήσει η σεζόν για να έρθει να μας στηρίξει. Ξέρω πολύ καλά σε ποια ομάδα έρχομαι και ήδη ο κόσμος με έχει αγκαλιάσει με τα μηνύματα που μου έχω λάβει από τη στιγμή που υπέγραψα».

Για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο: «Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος για τον Γιάννη. Για όλα αυτά που έχει καταφέρει μέχρι στιγμής στη ζωή του αλλά και στη μπασκετική του καριέρα. Η αλήθεια είναι πως δεν το περίμενα ποτέ να κατακτήσει τον φετινό τίτλο του NBA αλλά ο άνθρωπος είναι εξωπραγματικός. ΜΕ ΤΡΕΛΑΝΕ! Ακόμη δεν έχω συνειδητοποιήσει αυτό που έκανε. Είναι τρελό!»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ